VBrick VOD W Server

Võimas "Video-nõudmisel" süsteem salvestatud MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 audio ja videofailide jagamiseks on nüüd lihtsam kui varem ja taskukohase hinnaga.

Ettemängimine
VBrick StreamPlayer tarkvara arvutile

StreamPlayer tooteperekond võimaldab kasutajatel vaadata kõrge kvaliteediga MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 ja Windows Media striime reaalajas otse oma arvutis. StreamPlayer tarkvara on kahes erinevas variandis, baasmängija võimaldab ainult striime vaadata, aga StreamPlayer Plus võimaldab neid ka salvestada.


VBrick EtherneTV STB seade

VBricki IP Receiver on MPEG enkooder hinnatundlike mastaabsete lahenduste jaoks. Seade võimaldab MPEG videot kuvada televiisori, projektori või mõne muu analoogsisendiga seadme ekraanil.


VBrick MPEG-2 ja MPEG-4 dekoodrid

VBricki dekoodreid soovitatakse rakendusteks, mis nõuavad kõrgeimat kvaliteeti, suurt usaldusväärsust 24h x 7 päeva nädalas. VBricki tööstlusliku jõudlusega seadmed pakuvad suurt jõudlust, olematut viivitust ja ei koorma sinu kohtvõrku vigadega.

Salvestus ja haldus
VBrick VBSTAR seadmed

VBSTAR on MPEG-2 enkooder või dekooder, mis suudab saata või vastu võtta DVD kvaliteediga videot üle IP võrgu. VBSTAR on varustatud ka 60GB kõvakettaga, mis laseb sul salvestada striime otse seadmesse, et seda hiljem edasi kasutada.

Striim ja vastuvõtt
VBrick MPEG-2 seadmed

VBricki MPEG-2 enkooder/dekooder võimaldab saata või vastu võtta DVD kvaliteediga videot suure ribalaiusega arvutivõrgus. Tänu kõigest 180ms viivitusele on võimalik ka kahepoolne interaktiivne kommunikatsioon. VBricki toodete paindlikkus võimaldab neid rakendada väga erinevate ülesannete lahendamiseks. Installeeritavas ruumis on ainsaks nõudmiseks Ethernet pesa. Traadita võrgu puhul on võimalik lahendus üles seada teiste tootjate WiFi seadmete abiga. MPEG-2 seadmeid kasutatakse rakendusteks, mis nõuavad salvestust ja striimimist kõrgeima võimaliku kvaliteediga.


VBrick MPEG-4 seadmed

VBricki MPEG-4 enkooder/dekooder on mõeldud väikese või keskmise ribalaiusega arvutivõrgus kasutamiseks. MPEG-4 seadmeid võib kasutada nii webcastingu, multicastingu, videoülekannete ja kahepoolse sidega interaktiivsete rakenduste jaoks. VBricki toodete paindlikkus võimaldab neid rakendada väga erinevate ülesannete lahendamiseks. Installeeritavas ruumis on ainsaks nõudmiseks Ethernet pesa. Traadita võrgu puhul on võimalik lahendus üles seada teiste tootjate WiFi seadmete abiga. See võimas, aga siiski odav lahendus võimaldab videol jõuda tuhandete inimesteni kas siis kohtvõrgus, üle VPNi või üle interneti.

Tooteid samast grupist…

VBrick VBSTAR seadmed

VBrick MCS Suite

VBrick Portal Server

VBrick Scheduler

VBrick Network Video Recorder

VBrick VOD WM Server

VBrick VOD W Server

VBrick VOD NXG Server

VBrick SDK tarkvaraarenduskomplekt