NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
VK-16 videosalvestuse tarkvara

VK-16 videosalvestuse tarkvara

VK-16 on ideaalne lahendus järelvalve süsteemidele toetades kuni 16 kaamerat. Suudab salvestada ja ette mängida kõrgkvaliteetset videot kuni 25 kaadrit sekundis.

Lai toetus erinevatele turvasüsteemidele
VK-16 pakub täielikku jälgimist ja salvestamist kuni 16-le ühe serveriga ühendatud kaamerale. Tarkvara on võimalik seadistada toetama kuni 3 serverit, mis tähendab, et ühest tsentraalsest paigast saab vaadata ja juhtida kuni 48 kaamerat. Kasutajad saavad kohandada kasutajaliidese paigustust endale sobivaks ja need ka tulevikus kasutamiseks salvestada. Läbi kasutajaliidese kaamera juhtpaneeli saab väga täpselt juhtida zoomi, pööramist, kallutamist - ka salvestamise ajal. VK-16 on kavandatud töötama kõigi Canoni veebikaameratega ja ka teiste PTZ ühilduvate kaameratega.

Suuremahuline kõrgkvaliteetne salvestus
VK-16 salvestab kõrgkvaliteetset digitaalvideot kuni 25 kaadrit sekundis. Videot saab salvestada pidevalt - 24 tundi päevas, 7 päeva nädalas. VK-16 toetab kuni 9999GB suurust salvestuste mahtu ketastel, mis tähendab, et enne kustutamist või arhiveerimist saab mugavalt ligi väga suurele hulgale salvestustele.

Kiire otsing ja andmete leidmine
Võimas otsimisfunktsiooni abil leiab kiiresti ükskõik, mis osa videosalvestistest. Kasutaja saab otsida kiirelt kas aja/kuupäeva ja asukoha/tsooni või isegi kindlate sündmuste järgi. Tarkvara suudab kiirelt eksportida salvestatud videot ka teistesse formaatidesse, et seda mugavalt näiteks elektronpostiga edastada.

Lihtne ja mitmekülgne kasutus
Intuitiivne kasutajaliides rippmenüüdega kindlustab mugava kasutuse. Turvasüsteemi laiendamine on sama lihtne, kuna tarkvara installeerib lisatud kaamerad märkamatult ja iseenesest. VK-16 pakub täielikku toetust kõigile uuematele Canoni veebikaameratele ja seega on salvestised alati suurepärased - ka kõige halvemates valgustingimustes.