X-Rite ProfileMaker 5 Packaging

ProfileMaker 5 tarkvaralahendus koosneb iseseisvatest moodulitest, mis aitavad juhtida erinevaid värviseadmeid ja töövoo etappe. Vajaduste muutudes saab uusi mooduleid paindlikult lisada, et pidevalt tagada terviklik ja professionaalne värvihaldussüsteem.

• Monitor – kalibreeri ja loo ICC profiile CRT ja LCD monitoridele, sülearvutiekraanidele või ühtlusta kõigi töögrupi arvutite ekraanid kindla etalonmonitori järgi.
• Scanner – loo ICC profiile tasa- ja trummelskanneritele. Võimaldab kalibreerida IT8 järgi.
• Digital Camera – loo ICC profiile digikaameratele.
• Printer – loo ICC profiile RGB, CMYK ja Hexachrome® väljastusseadmetele.
• MultiColor Output – loo profiile mitmevärvilistele seadmetele, kus lisaks CMYK kanalitele on kuni 6 lisavärvikanalit. Võimaldab seadistada tintide prioriteetsust, vähendada tindikulu ja metamerismi kahe erineva valgusallika puhul. Sisaldab Photoshop plugineid kujunduse kvaliteedi kontrollimiseks monitoril ja mitmevärvilisete (näiteks: CMYK + RGB) kujunduste värvilahutamiseks.
• Editor – muuda või häälesta täpselt graafikute abil olemasolevate värviprofiilide heledust, kontrasti, värviküllastust, valge tasakaalu ja gradatsiooni. Kontrolli lisavärvi õigsust 2D või 3D värvigammas.
• ColorPicker – teisenda lisavärve (CxF või Pantone) eraldi või tervikpalettiga töötlemiseks. Piira seadme värvikanalite maksimaalset arvu ja defineeri tõmmise minimaalne kaetus trükkimise stabiilsuse tagamiseks.
• MeasureTool – kogu, analüüsi ja leia värvimõõteseadmete keskmised näitajad, et profiilide loomine oleks veelgi täpsem. Loo personaalseid testlehti täpseimate värviprofiilide saavutamiseks, hinda värvide optilist tihedust, rastripunkti kasvu, gradatsioonigraafikuid ja värvide õigsust.
• DeviceLink – loo täielikult ICC ühilduvaid töövooge erinevate seadmete vahel nii RGB kui CMYK värviruumide jaoks ning otseühendusi sisend- ja väljundseadmete vahel, mis on vajalikud eriolukordades nagu väljund-väljundi teisendused. Sisaldab musta tooni säilitusfunktsiooni, puhta musta ja puhaste põhivärvide funktsioone.
• Eye-One Process Control Bundle – sisaldab Eye-One Pro mõõteseadet ja MeasureTool tarkvara kontrollskaalade (nt Fogra Media Wedge) mugavaks mõõtmiseks skaneerimismeetodiga, et määrata väärtused ja tolerantsid. Võrdleb tõmmiseid ja väljaprinte etalon kontrollskaalaga ja loob võrdluse alusel põhjaliku PDF-aruande.

ProfileMaker seerias on saadaval ka kolm tarkvarapaketti, mis sisaldavad valikut ülalmainitud moodulitest, mis esmavajalikud kindlale sihtgrupile – PM5 Photostudio (stuudiofotograafidele), PM5 Publish (prindikeskustele ja trükikodadele) ja PM5 Publish Plus (mitmevärviline trükk). Kui tunnete huvi ProfileMaker 5 lahenduse vastu, võtke meiega täpsema info saamiseks ühendust.

Tooteid samast grupist…

X-Rite ProfileMaker 5 Packaging

i1Publish