NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XA10

XA10 on innovatiivne AVCHD videokaamera, mis mahutab professionaalse Canoni videotehnoloogia oma ülikompaktsesse korpusesse. Ülim funktsionaalsus ja paindlikkus teevad XA10-st silmapaistva videokaamera.
Kaamera ostuga kingituseks lisaaku Hähnel HL-C808.

• Canoni HD-videoobjektiiv (10x zoom, 30,4mm, F1,8)
• Canoni HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor
• Professionaalne helisalvestus
• AVCHD videosalvestamine 64GB sisemälule või kahele SDXC-mälukaardile
• Infrapuna salvestusrežiim
• Täismanuaalne konroll
• 8,8 cm LCD-ekraan ja 0,6 cm elektrooniline pildiotsija
• Dünaamiline optiline pildistabilisaator, Powered IS ja Instant AF
• Paindlik ja laiendatav


Canoni HD-videobjektiiv
Lainurk HD-videoobjektiiv (30,4 mm, F1,8) tagab professionaalse pildikvaliteedi selles kompaktses videokaameras. Objektiivil on 10x optiline zoom ning 8 lamelliga ava suurepärase fookuse tagamiseks.

1/3" HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor
HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor jäädvustab Full HD-videot 1920x1080 lahutusvõimega. Tänu 2,6x suurematele pikslitele kui tavalises CMOS-sensoris, jäädvustatakse kujutised laiema dünaamilise ulatuse ja kõrgema tundlikkusega.

Professionaalne helisalvestus
Professionaalsete helisalvestusvõimaluste alla kuuluvad kaks XLR-sisendit, 3,5mm mikrofonisisend ja sisseehitatud madala müraga mikrofon. Heli salvestatakse kahe kanaliga Dolby Digital vormingus.

64GB sisemälu ja kaks SDXC-mälukaardipesa
XA10 salvestab Full HD AVCHD-videot kiirusega kuni 24Mb/s integreeritud 64GB välkmälule. Releesalvestus üle kahe SDXC-mälukaardipesa lubab katkestuseta filmimist. Kahele pesale salvestamisel saate jäädvustada sama matarejali üheaegselt mõlemale mälukaardile.

Infrapuna salvestusrežiim
XA10 võimaldab Full HD lahutusega infrapunasalvestust, see on ideaalne öiste või hämarate võtete puhul. Salvestada saab kas roheliselt või valgelt. Canoni objektiivi unikaalne kattekiht ja integreeritud hajuti tagavad selged ning teravad kujutised. Infrapunalamp on integreeritud kaamera käepidemesse.

Täismanuaalne kontroll
Manuaalne objektiivirõngas kontrollib fookust ning puutetundlikust LCD-ekraanist saate muuta säri, ava ja värvivõimendusest. Kohandatavad klahv ja juhtrullik täiendavad kaamera kasutusmugavust veelgi.

8,8 cm LCD-ekraan ja 0,6 cm elektrooniline pildiotsija
Suur 8,8 cm (3.5”) puutetundlik LCD-ekraan koos terava 920000 pikslise lahutusega pakub suurepärast monitoorimist. Signaali kuju monitoorimine ja fookuse abifunktsioonide abil on pildi kadreerimine imelihtne. Kaameral on lisaks 0,61 cm (0.24”) 260000 pikslise lahutusega elektrooniline pildiotsija.

Dünaamiline optiline pildistabilisaator, Powered IS ja Instant AF
Canoni täiustatud dünaamiline optiline pildistabilisaator koos Powered IS režiimiga tagab värinavaba salvestuse ning Instant AF iseteravustamine kindlustab nõelteravad kujutised.

Paindlik ja laiendatav
Ülikompaktne XA10 on paindlik ning laiendatav kaamerasüsteem, mis kohaneb muretult erinevate situatsioonidega. Kaamera käepide on eemaldatav ning sellel on start/stop klahv ja suurendustaseme reguleerimisklahv. Kaameral on lisaseadmete tald ning objektiiv ühildub 58mm filtridega.