NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XA20

Kompaktne ja algajatele sobiv professionaalne suure jõudlusega videokaamera ühendab endas suurepärast pildikvaliteeti ja kahes formaadis salvestamist.

• 26,8 mm, f/1,8-2,8 objektiiv, 20x suum, dünaamiline optiline pildistabilisaator
• 1/2,84” HD CMOS Pro
• 8,77 cm (3,5”) OLED-puuteekraan
• Kahes formaadis salvestamine; DIGIC DV 4
• 1,56 m punktiga EVF, 45° kalle
• Kiire/aeglane liikumine
• Sisseehitatud infrapunalamp
• 2 XLR-sisendit
• Sisseehitatud Wi-Fi

20-kordne suum Canoni HD lainurk-videoobjektiiviga
Uus 26,8 mm lainurkobjektiiv võimaldab jäädvustada rohkem kui kunagi varem. 20-kordne suum võimaldab tegevusele lähemale minna ning dünaamiline optiline pildistabilisaator kompenseerib värisemist 5 suunas. f/1,8 maksimaalne ava, 8 labaga diafragma ja EDM-tehnoloogia võimaldavad ilusat taustahägu (bokeh-efekt).

1/2,84” HD CMOS Pro sensor
Ligikaudu 2,91-megapiksline uus Canoni HD CMOS sensor saavutab suurepärase pildikvaliteedi isegi nõrgas valguses. Samuti on sensoril väga hea dünaamiline vahemik ja realistlik värviedastus.

8,77 cm (3,5”) OLED-puuteekraan ja kallutatav elektrooniline pildiotsija
1,23 miljoni punktise eraldusvõimega OLED-puuteekraan pakub paremat reageerimist, lahutust, kontrasti ja värviedastust kui vedelkristallekraanid. 0,61 cm (0,24”) 1,56 miljoni punktiga elektroonilist pildiotsijat saab kallutada kuni 45°, et võimaldada erinevaid pildistamisasendeid.

Kahes formaadis salvestamine
AVCHD-videot saab salvestada kuni 28 Mbps 1080/50P väljundiga ning saadaval on maksimaalselt 35 Mbps 1080/50O MP4 kvaliteediga salvestamisrežiim. Kaks SDXC-/SDHC-mälukaardi pesa võimaldavad failide lihtsamaks edastamiseks kvaliteetse HD ja väiksema eraldusvõimega MP4-failide samaaegset salvestamist¹ – mugav, kui on vaja kiirelt materjali vahetada. MP4-režiimides on saadaval kiire ja aeglase liikumise salvestamise valikud.

Professionaalne heli
Kaks XLR-sisendit võimaldavad professionaalset ühenduvust ning saadaval on lineaarse PCMi ja Dolby Digital salvestamise valikud². Saadaval on ka sisseehitatud mikrofon ja 3,5 mm mikrofonisisend.

Infrapunaga pildistamine
Käepidemesse ehitatud infrapuna valgusallika abil saab seda kaamerat kasutada hõlpsasti öösel või nõrkades valgustingimustes – sobilik maastikufotograafidele.

Sisseehitatud Wi-Fi, GPS-ühilduvus
Võimaldab edastada materjali juhtmevabalt, kasutades iOS-i telefoni või tahvelarvutit, või FTP kaudu kiirusega kuni 150 Mbps³. Kaamera funktsioone on võimalik juhtida eemalt Wi-Fi toega seadme kaudu – rakendusi ei ole vaja. Asukohaandmeid saab salvestada valikulist GPS-tarvikut kasutades.

Kompaktne ja kerge korpus
Kaamera kerge korpus ei väsita pika käest filmimise ajal käsi.

¹Samal ajal salvestamine ei ole saadaval 1080/50P salvestamisrežiimides
²Lineaarne PCM-heli on saadaval ainult AVCHD 28 Mbps salvestamisrežiimis
³FTP kaudu failide edastamiseks on vaja juhtmevaba interneti ligipääsupunkti