NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XC10

Loominguline ja mitmekülgne mudel XC10 jäädvustab suurepäraseid 4K / täis-HD 4:2:2 videoid ja kvaliteetseid fotosid. See on kompaktne, kerge ja kasutajasõbralik kaamera 10x suumobjektiivi, optilise pildistabilisaatori ja Wi-Fi kaugjuhtimisega.

• 1,0" CMOS-sensor
• Jäädvustage 4K materjali kiirusel kuni 305 Mbps / 4:2:2 / 8 bitti Canoni XF-AVC H.264 koodeki abil
• 12 MP fotod või 8,29 MP 4K videokaadrid
• Canon Log ja lai DR Gamma
• Salvestab 4K sisemiselt CFast 2.0™ kaardile
• Kuni ISO 20 000; lisaks sisseehitatud ND-filter
• 10× suum ja optiline pildistabilisaator
• Kompaktne ja ergonoomiline disain suurendusklaasiga pildiotsijaga
• Aeg- ja kiirluubis salvestamine
• Kaugjuhtimine Wi-Fi abil


Canon 2016 Showreel from Canon Pro on Vimeo.

Canon XC10 Test from oktostore on Vimeo.

Canon XC10 - 4K Handheld with Face AF Priority from Cloakroom Media on Vimeo.

1,0-tolline CMOS-sensor
Suur 1,0-tolline Canoni CMOS-sensor on optimeeritud nii, et see saavutaks suure eraldusvõime, kõrge tundlikkuse ja vähese müraga kujutised nii videoid kui ka fotosid jäädvustades. Kaunis madal väljasügavus suurendab teie loomingulisi võimalusi.

Loominguline paindlikkus
Nautige mitmeid kvaliteetseid loomingulise jäädvustamise võimalusi Canoni väga mitmekülgse XF-AVC H.264 koodeki abil. Jäädvustage suurepäraseid 4k videoid kiirusel kuni 305 Mbps / 4:2:2 / 8 bitti ning ühendage olemasolevatesse 4K töövoogudesse või jäädvustage kvaliteetseid ja pikki täis-HD videoid kiirusel 50 Mbps / 4:2:2 / 8 bitti.

Suure eraldusvõimega fotod ja 4K videokaadrid
Jäädvustage ilusaid suure eraldusvõimega 12-megapiksliseid fotosid hõlpsasti ning otsustage, kuidas neid kuvatakse ja salvestatakse, valides ühe erinevatest „välimuseˮ seadetest ja reguleerimisfunktsioonidest. Samuti saate 4K video parimad kaadrid üles otsida ja salvestada, võttes üle 8,29-megapiksliseid fotokaadreid.

Manööverdamisruum
Maksimaalseks vabaduseks järeltöötluses jäädvustab sisseehitatud Canon Log Gamma kvaliteetseid pilte kuni 12-astmelise dünaamilise vahemikuga. Ning lai DR Gamma saavutab sageli laia dünaamilise vahemiku 800%, kuid see ei nõua järeltöötlust, mistõttu on see täiuslik juhul, kui on vaja lihtsat/kiiret töövoogu.

Jäädvustage sisemiselt suurepäraseid 4K pilte
Jäädvustage suurepäraseid kõrge bitikiirusega 4K videoid sisemisele CFast 2.0™ mälukaardile ja täis-HD videoid või fotosid eraldi sisemisele SD-kaardile. Kasutage 4K pildi jäädvustamise lõputuid võimalusi. Saate jäädvustada täis-HD pilti parema kvaliteedi ja märgatavalt selgemate tulemustega tänu HD-töötluse ülediskreetimisele.

Suurepärane jõudlus mis tahes valguses
Jäädvustage vähese müraga materjali mis tahes keerulistest olukordades tänu kõrgele ISO-tundlikkusele kuni 20 000, mistõttu on tundlikkus suurem ja jõudlus nõrgas valguses parem. Sisseehitatud ND-filter täiustab veelgi särijuhtimist nõrgas valguses või juhul, kui on vaja kasutada laiemat ava.

10× suum ja optiline pildistabilisaator
Mudelil XC10 on 10x optiline suumobjektiiv, mis on optimeeritud 4K jäädvustamiseks. Objektiivil on eraldi käsitsi juhtrõngad fookuse ja suumi valimiseks ning sellel on kombineeritud optiline ja elektrooniline pildistabiliseerimise süsteem, et tagada sujuvad ja stabiilsed pildid, pildistades käest või liikvel olles (elektrooniline pildistabilisaator ei ole saadaval kõikides pildistamisrežiimides).

Kompaktne ja ergonoomiline disain, sh suurendusklaasiga pildiotsija
Kompaktsel ja kergel ergonoomilise disainiga mudelil XC10 on pöörlev käepide ja lai muudetava nurgaga vedelkristallpaneel, et saaksite hõlpsasti jäädvustada mitmete erinevate nurkade alt. Kvaliteetne ja mahtuvuslik puuteekraan võimaldab pildistamisrežiimidele ja menüüdele hõlpsasti ligi pääseda ja neid juhtida. Mugavamaks pildistamiseks silmade kõrguselt või heledas valguses jäädvustamiseks on kaasas optiline suurendusklaasiga pildiotsija.

Aeg- ja kiirluubis salvestamine
Suurendage oma loomingulisi valikuid kvaliteetse aegluubis salvestamise abil, jäädvustades kuni 1/4 kiirusel (HD-videod), või salvestage kiirelt liikuvat tegevust suurima kiirusega 1200x (kuni 4K videod).

Kaugjuhtimine Wi-Fi abil
sseehitatud Wi Fi võimaldab teil kaamerat eemalt juhtida veebibrauseri, nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu – täiuslik, kui jäädvustate kaugemalt või kui kaamera on imelikus asendis.