NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XEScan

XEScan

XES skaneerimislahendus, millesse kuulub A0 400 dpi Synergix skanner, spets. skaneerimistarkvara ja FireWire liides arvutile.

XEScan-i abil on Sul olemas kõik võimalused täiuslikuks suureformaadiliseks skaneerimiseks, printimiseks ja kopeerimiseks. Sinu poolt on arvuti ja printer ning meie poolt on Synergix Skaneerimissüsteem koos tarkvaraga – koostöös saame tulemuseks parimad kujutised kiirelt ja lihtsalt! Skaneeri arhiivi, E-posti saatmiseks, printimiseks ja kopeerimiseks – kõik see ainult ühe nupuvajutusega.

Laiendatavus
XEScan on paindlik süsteem ja seetõttu ka kergesti laiendatav. Sul on võimalik oma vajadustest lähtuvalt lisada erinevaid funktsioone. Saad must-valge või värvilise skaneerimise koos ühega järgmistest võimalustest:
XEScan baastarkvara skaneerimiseks digitaalsesse arhiivi, E-posti jne.
XEScan Reflection lisab baastarkvarale must-valge redigeerimise ja scan-to-print võimaluse.
XEScan Reflection Plus annab lisab eelnevatele võimalustele veel markeerimise, file-to-print-i, jpt. nn. printimise RIP-tarkvara funktsioonid.

Uskumatult hea kvaliteet
Selleks, et saada parima kvaliteediga kujutisi vanadelt sinikoopia, seepiapruunidelt või kahjustatud dokumentidelt, ei pea olema ekspert. Kasutades XEScan lahendust näevad skaneeritud, prinditud ja kopeeritud kujutised isegi paremad välja kui originaalid! Selle saladuseks on Intelligent Inline Imaging, mis kasutab patenteeritud CMOS sensoreid. Need sensorid kalibreeritakse automaatselt vastavalt igale dokumendile ning seetõttu ei vaja nad regulaarset käsitsi kaamerate kalibreerimist nagu vajavad enamik CCD-kaameratega skannerid. Skaneerimise ja kopeerimise kiire ja efektiivse kasutamise ning kõrge kvaliteedi tagavad veel mitmed teisedki automaatfunktsioonid.

Suurem produktiivsus
Töö produktiivsuse suurendamiseks on Sinu kasutuses kasutajapaneel koos nelja kasutaja poolt määratava mäluklahviga. Skaneerimisel saad kasutada kolme erinevat reþiimi ja skaneerida dokumente paksusega kuni 13 mm. Lisaks eelnevale lihtsutavad Su tööd erinevad filtrid, resolutsioonid, failide formaadid, tausta eemaldus ja sihtkataloogide määramise võimalus. Sõltuvalt resolutsioonist võib olla skaneerimise kiirus 5, 10 või isegi 20 cm sekundis ning värviliselt kuni 2,5 cm/sek.