NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XH A1

XH A1 on kaamera, mis mõeldud spetsiaalselt sõltumatutele videograafidele, kes vajavad HD lahutusvõimega kompaktset ja ülimalt vastupidavat kaamerat.

Foto
Kandekohver HC-4200

Kandekohver HC-4200 

399.00 €

Lukustatavasse kohvrisse mahub XF-seeria kaamera koos varjuki ja akuga. Ruumi jääb ka lisaakude, lainurk konverteri, akulaadija, mälukaartide, valguse, mikrofoni ja paljude muude lisade jaoks.

Muu varustus
Kata Rain Cover CRC-14

Kata Rain Cover CRC-14 sobib Canoni XH-seeria videokaameratele. Veekindla ja vastupidava materjali ning seadistuste jälgimiseks mõeldud läbipaistva TPU-vinüüli tõttu on Kata Rain Cover katteid ülimalt mugav kasutada. Kata vihmakindlaid katteid on võimalik kasutada nii käsitsi kui ka statiivil filmides.

Toiteseadmed
Akulaadija CA-920

Akulaadija CA-920 

99.00 €

Akulaadija BP-915/930/945 akudele. Toitmiseks vajab toitejuhet DC-900.

Tuulekaitsed
Rycote Special 90

Kui tuul puhub vaikselt on kvaliteetseima heli jaoks parim kasutada vahust või veluurist tuulekaitset, kuid tuule tõustes on vaja juba midagi võimsamat. Rycote Special 90 sobib kasutamiseks Canon XH-seeria kaamerate sisemiste mikrofonidega. Tuulekaitse pikad 30 mm-sed karvad võimaldavad vähendada tuulemüra 30-40dB.

Videovalgustid
Videovalgusti VL-10i II

VL-10i II lisavalgusti lubab filmida ka väga halbades valgustingimustes. Vajab toite jaoks BP-9xx seeria li-ioon akut, CA-910 laadijat ja osade kaamerate puhul ka SA-1 lisastatiivi. Valgustiks 10W halogeenpirn.

Ühenduskaablid
Ühenduskaabel DTC-1000

Komponentkaabel

XL-seeria lisaseadmed
Statiivi adapter TA-100

Canoni poolt välja töötatud statiiviadapter, mis kinnitub statiivile ja seejärel on võimalik kaamera statiivile kinnitada ja statiivilt vabastada ühe liigutusega.