NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XH G1

XH G1 loob täiesti uue videokaamerate klassi. XH G1 sisaldab endas täislahutusega HD-SDI väljundterminali, juhitava sünkronisatsiooni sisendit (Gen Lock) ja ajakoodi (Time Code) sisendit/väljundit. See teeb XH G1 ideaalseks kaameraks stuudiosse. Aga samas on XH G1 kompaktne ja sisaldab sama peidetud aku süsteemi, mis XH A1 ja on seega suurepärane kaamera ka ekstreemsetes tingimustes kasutamiseks.

• HDV1080i 1,67 Megapiksline lahutusvõimega 3 CCD sensoriga 25 kaadrit sekundis salvestav kaamera
• Canoni L-seeria 20x zoomiga ja optilise pildistabilisaatoriga objektiiv (35mm ekvivalent 32,5 -650mm)
• Ülikiire Autofookus, "Fookuse Abi" funktsioon manuaalse fokusseerimise kergendamiseks
• Uus HD lahutusvõimega video jaoks optimiseeritud DIGIC DV II protsessor
• 2 kanaliga XLR audiosisend
• HD-SDI väljund
• Ajakoodi sisend/väljund
• Juhitava sünkronisaatori sisend
• Tasakaalustatud kompaktne kere, optimaalne klahvide asetus
• Peidetud aku süsteem

HD lahutusvõime kvaliteet
XH G1 kasutab sama 16,7 megapikslist 3CCD tehnoloogiat, mis ta suurem vend XL H1. Salvestatud HDV1080i videomaterjal hiilgab oma realistlikkuse ja teravusega. HDV standard loodi, et salvestada HD lahutusega videot taskukohase hinnaga standardsetele MiniDV kassettidele - HDV1080i (1440 x 1080 pikslit 4:3 formaadi puhul) on suurim lahutusvõime, mida see standard toetab. 16:9 formaadis salvestatakse video külgede suhtega 1,333:1, mis tähendab lahutusvõimet 1920 x 1080 pikslit, mis on täislahutusega HD video ja näeb välja terav kõigil HD lahutusvõimega ekraanidel. Lisaks on tänu suure lahutusvõimega sensorile võimalik salvestada ka fotosid otse SecureDigital või MMC mälukaardile. Fotode salvestamine lihtsustab tunduvalt näiteks režiilahenduse tegemist ja on abiks ka võimalikke võttepaikade testimisel.

20x zoomiga profiobjektiiv HD lahutuse jaoks
4,5 - 90mm fookuskauguse (35mm ekvivalent 32,5 - 650mm) ja F1,6-3,5 avaga L-seeria objektiiv on disainitud Canoni teleringhäälingu objektiivide järgi. Fluoriit ja UD elemendid tagavad ülima teravuse ning võimas optiline pildistabilisaator hoiab ära soovimatu pildivärina. Kaks objektiivi sisseehitatud neutraalhallfiltrit lubavad hoida ava täielikult avatuna ka päikselisel päeval. Objektiivi peal on eraldi valikurõngad zoomi, ava ja fookuse reguleerimiseks ja seega on täismanuaalne kontroll objektiivi üle lihtne ka kiireimat tegutsemist nõudvates oludes. Objektiivile kantud mitmekihiline vääristus elimineerib pea kõigis tingimustes parastiitkujutised, peegeldused ja kromaatilised aberratsioonid. Fookuse ja zoomi seadeid saab salvestada ja neid kiiresti nupuvajutusega esile kutsuda.

Ülikiire autofookus
"Instant AF" on uusim fokusseerimissüsteem, mis disainitud spetsiaalselt HD lahutusvõimega salvestamiseks. HD lisab fokusseerimissüsteemile omad uued tingimused, sest kõik fokusseerimisvead on pildil selgemalt näha. Sisaldades endas kombinatsiooni kahest autofookuse tehnoloogiast (väline mõõtmissensor ja TV AF) on ülikiire uus "Instant AF" võimeline hetkega mõõtma objekti kauguse ja selle fookustama. Käsitsi fokusseerimist kergendab Focus Assist (impulsi korrektsioon, suurendamine).

DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC DV II, mida tutvustati Canoni kaamerate lipulaevas XL H1 on optimiseeritud salvestama HD lahutusvõimega videot. DIGIC DV II sisaldab endas spetsiaalset müravähendussüsteemi ja tagab seega vähese müraga pildi, ülimalt täpse värvide reproduktsiooni ja laia värvigamma. Nagu ta eelkäija on ka DIGIC DV II-l eraldi rajad video ja fotode töötlemiseks. Võimalik on ka video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid.

Profistandarditele vastavad liidesed
XH G1 sisaldab endas 2 kanaliga XLR audiosisendit. Professionaalses stuudios kasutamiseks on kaameral ka HD-SDI väljundterminal, mis võimaldab pakkimata videosingaali saatmist otse välisesse salvestusseadmesse. Juhitava sünkronisaatorisisend ja Ajakoodi sisend/väljund võimaldab kaamerat sünkroniseerida teiste kaamerate ja salvestusseadmetega mitmekaameraliste võtete puhul.

Kompaktne ja mobiilne
XH seeria on tunduvalt kompaktsem kui võistlejate mudelid. Intuitiivseks käsitsemiseks on kõik vajalikud nupud asetatud kaamera korpuse peale maksimeerides sellega ruumikasutust. Sisseehitatud 2,8" laiekraan LCD ekraan, mis on võimeline keerlema 180° voltub kokku kaamera kere ülaossa. Kaameral on ka 269 000 pikslise lahutusvõimega 0,57" elektrooniline pildiotsija.

Peidetud aku süsteem
Uus süsteem, mille korral aku peitub kaamera keresse kaitseb vooluallikat ekstreemsete olude eest. Selle tulemusena suudab XH G1 suurepäraselt edasi töötada ka väga madalatel kraadidel ja siis kui teiste kaamerate töötamine lihtsalt pole võimalik. See on eriti kasulik videograafile, kelle töö toimub enamikus väljaspool stuudiot.