NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XH G1s

Selles kaameras on kombineeritud tippklassi funktsionaalsus, valik professionaalseid omadusi ja hulk kohandatavaid sätteid, mis võimaldavad koostöös salvestada ringhäälingu kvaliteediga kõrglahutuspilti nii stuudios kui ka väljas uudiseid kogudes.

• 1080i HDV salvestamine (50i, 25F, valikuliselt ka 24F/30F/60i režiimid)
• 1/3" 1,67 megapiksline 3CCD-süsteem
• 20x L-seeria HD-videoobjektiiv kolme sõltumatu rõngaga juhtimisega
• Stuudioliidesed, mille hulgas ka HD-SDI väljund
• Edasiarendatud helifunktsioonid
• Täielik kontroll pildi üle
• Mugavam kasutada

Professionaalse kvaliteediga HDV salvestamine
XH A1S võimaldab HDV1080i salvestamist 50i ja 25F kaadrisagedusega. Valige 50i ja jäädvustage eriti teravalt ja realistlikult või 25F ning matkige kinofilmi välimust. 24F/30F/60i kaadrisagedused on võimalikud valikulise lisana ja seejärel on kaamerat võimalik kasutada igal pool maailmas.

3CCD ja DIGIC DV II suur jõudlus
Kõrglahutussalvestamist võimaldavad kolm 1/3" 1,67 megapikslist CCD-sensorit, mis töötavad harmoonias Canoni DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessoriga, mis on loodud spetsiaalselt HD-andmevoogudega tegelemiseks.

Canoni L-seeria HD-videoobjektiiv
Canoni uue disainiga 20x L-seeria objektiivi on mugavam kasutada. Objektiivil on nüüd uus rõngaste disain ning üksteisest sõltumatud fookuse, ava ja suumirõngad. Objektiivi rõngaste tööd saab kohandada vastama konkreetse kasutaja vajadustele.

Fluoriidist ja ülimadala dispersiooniga (UD) läätseelemendid võitlevad kromaatilise aberratsiooniga, et tagada ületamatu teravus ja kontrastsus. Optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning hoiab pildi stabiilsena.

Kompaktne stuudiokaamera
HD-SDI väljundiga XH G1S on taskukohase hinnaga kaamera stuudiotööks. Selle ühenduse olemasolu teeb võimalikuks pakkimata 1920 x 1080 lahutuse, 4:2:2 värvide aladiskreetimisega kõrglahutusvideot. SDI-signaalis on nii heli kui ka ajakood ning Genlock sünkrosisend ja ajakoodi sisend/väljund lasevad kaamerat kasutada mitme kaameraga võtetel.

Edasiarendatud helifunktsioonid
Canon on andnud XH A1S kaamerat kasutavatele operaatoritele suurema paindlikkuse ja kontrolli heli üle. Kaameral on kaks XLR-helisisendit ning sõltumatud piirajad käsirežiimis. Lisaks on võimalik kasutada üheaegselt nii pardamikrofoni kui ka XLR-mikrofoni. Saadaval on ka sõltumatud XLR tundlikkuse sätted.

Täielik kontroll pildi üle
Laiendatud on ka pildikontrolli funktsioone, mille hulgas on näiteks laiem valgetasakaalu ulatus (2000 kuni 15000 K), valitav RGB müravähendus ja automaatse võimenduse (AGC) piiraja koos täpsema häälestusvõimalusega. Kaamerasse saab salvestada kuni 9 kohandatud määrangukomplekti ning soovi korral saab neid hoida suuremas koguses ka mälukaardil ja erinevate Canoni kaamerate vahel jagada.

Robustsem ja lihtsam kasutada
Canon XH A1S on endiselt ülimalt lihtne kasutada ning muudatusi on tehtud ka välimiste nuppude paigutuses, et hoida ära nende ebateadlik vajutamine. Mehhaaniliste paranduste hulgast väärib märkimist vastupidavama 6-viiguga Firewire terminali kasutamine.