Zacuto Double Barrel

Double Barrel on õlal kantav kahe käega raamistik, mis kasutab DSLR alusplaati. See komplekt sobib igale DSLR kaamerale – koos või ilma akutallata, sest see on lõpmatult reguleeritav. Kaamera saab kiirelt eemaldada, kuna kinnitamiseks raamile kasutatakse kiirkinnitust.
Double Barrelil on õlapadi ja 7lb vastukaal, nii et tegemist on täiesti tasakaalustatud rig-iga. Rig-i saab seadistada kasutamiseks nii vasakul kui ka paremal õlal.

Komplektile saab lisada ka Z-Finder Pro pildiotsija, selle raam kinnitatakse kiirkinnitusplaadi külge. Pildiotsija saab kiiresti eraldada kaamerast ilma raamita või siis koos raamiga, keerates lahti kaks kruvi.
Komplektis on ka eraldi reguleeritav teravustamisketas küljele kinnitamiseks ja täpsemaks ning mugavamaks teravustamiseks. Objektiivile kinnitatakse 0.8 sammuga Zipgear hammasvöö teravustamiskettale ülekandmiseks. Komplektis on Zipgear neljale objektiivile, vajadusel saab neid eraldi juurde osta.


Nagu kõigi Zacuto raamidel, saab ka Double Barrelil kiiresti eemaldada õlatoe ja vastukaalu ja kinnitada kaamera koos raamiga statiivile.
Komplektis:
DSLR alusplaat koos 3.5" varrastega ( mustad)
Zgrips V3
Z-ühendus
Paar 12" musti vardaid
Miniühendus
Õlapadi
Z-Lite double
DSLR käepide
Z-Finder Pro 2.5x
Z-Focus
Zipgear prime lens komplekt
(2) mustad 3.5" M/F vardad
(1) mustad 4.5" F/F vardad

Tooteid samast grupist…

Zacuto Zonitor Handheld Kit

Zacuto EVF Standard Mount

Zacuto Z-Finder EVF Pro

Zacuto Double Barrel

Zacuto C300 Target Shooter

Zacuto Z-Finder Pro 3x (Gorilla alusplaadiga)