Zoom H6 salvestaja

405.65 €

Zoom H6 on mitmekülgne käsihelisalvesti. Neli vahetatavat moodulit X/Y , MS, Shotgun ja Dual XLR/TRS Combo muudavad selle üheks mitmekülgsemaks helisalvestajaks maailmas. Ükskõik, kas salvestate intervjuud, kontserti, heli professionaalse filmi või video tarvis vms, Zoom H6 teeb selle kõik võimalikult lihtsaks. Zoom H6 ühildub ka video- ja DSLR-kaameratega. Salvestaja võimaldab salvestada heli kuni kuuest kanalist korraga, olgu selleks siis taustaheli, erinevate esinejate hääled, instrumendid vms. Heli salvestatakse kuni 128GB mahuga SD, SDHC või SDXC mälukaardile.

• Kompaktne suurus
• Lihtsalt vahetatavad moodulid
• Kuni 6-kanali üheaegne salvestamine
• Põhiseadel on 4 XLR/TRS kombosisendit, millele saab moodulite ühendamisel lisada veel kaks sisendit
• Paindliku vaatenurgaga värviline 5 cm (2 tolli) LCD-ekraan
• Eel-, järel- ja varusalvestusfunktsioonid
• Eriti kvaliteetne digitaalselt juhitud eelvõimendi (võimaldab kuni 24-bitti, 96 kHz helisalvestust)
• Integreeritud valjuhääldi salvestite kuulamiseks
• Toide tavalistelt AA-patareidelt või -akudelt
• Erinevad helimiksimise funktsioonid otse salvestis endas
• Komplektis Cubase LE helimiksimise tarkvara
• Taasesituse kiiruse valimine 50-200% ja erinevad taasesituse funktsioonid
• Üledubleerimine
• Salvestamine BWF toega WAV või MP3 formaatides
• Pillihäälestaja ja metronoomi funktsioonid
• Sisseehitatud kõlar
• Helitugevuse mõõtja (VU meter)

Sisendid
Zoom H6 salvestil on neli peamist sisendit, millele lisandub veel kaks sisendit kui ühendada üks moodulitest. Põhiseadmel olevad pistikud on universaalsed XLR/TRS sisendid, mis võimaldavad ühendada väliseid mikrofone, line-level seadmeid nagu helimikserid, kaasaskantavaid muusikamängijaid ja elektroonilisi instrumente. Valitud seadmed tuvastatakse ja ühendatakse automaatselt. Kõigil neljal sisendil on eraldi juhtnupp. Igal nupul on eraldi -20db lüliti, mis sisselülitamisel võimaldab vältida moonutusi isegi tugeva signaali korral ja salvestada 30db valjemat ja 14db pehmemat signaali kui teised Zoom käsisalvestajad.
Zoom H6 fantoomtoide võimaldab lihtsalt menüüst valida sobiva võimsuse igale sisendile (kas 12, 24 või 48 volti), mis võimaldab kasutada ka kõrgekvaliteetseid kondensaatormikrofone. Odavamad mikrofonid, mis kasutavad madalamat pinget (2,5 volti) saab ühendada X/Y mooduli (XYH-6) 1/8" stereo sisendiga.

Moodulid
Zoom H6 helisalvestiga saab ühendada neli erinevat moodulit: standardvarustusse kuuluvad XYH-6 X/Y ja MSH-6 MS moodulid ja lisavarustusena on saadavalt SGH-6 suundmikrofonimoodul ja EXH-6 XLR/TRS Combo moodul.
XYH-6 on X/Y stereomikrofon, mille küljes olevad kapslid on muudetava polaarsusega (90 ja 120 kraadi) ja võimaldavad salvestada kolmemõõtmelist heli võimalikult laialt ja sügavalt. Sobiv mikrofon sooloesituste, kammermuusika, bändiproovide jms salvestamiseks.
MSH-6 MS moodul võimaldab salvestada laia ja detailset stereoheli. Sobib näiteks orkestrimuusika, kontserdite ja helimaastike salvestamiseks. Kui külgmised mikrofonid välja lülitada sobib MSH-6 hästi ka vestluste, intervjuude, koosolekute salvestamiseks.
SGH-6 suundmikrofon , mis sobib monofoonilise heli salvestamiseks ja kui mikrofoni pole võimalik paigutada otse heliallika ette. Mikrofon salvestab stereoheli monoks.
EXH-6 XLR/TRS Combo moodul lisab Zoom H6 helisalvestile veel 2 täiendavat XLR/TRS sisendit, kuhu saab ühendada instrumente, mikrofone, muusikamängijaid, muutes Zoom H6 maailma väiksemaks kuue sisendiga salvestajaks.

Kompaktne ja vastupidav
Zoom H6 väikse suuruse tõttu on see ideaalne mobiilne salvestuslahendus. Kummiseguga korpus on väga vastupidav ning aitab vähendada käsitsemismüra.

SD/SDHC/SDXC
Zoom H6 salvestab kuni 128GB mahuga SD, SDHC või SDXC mälukaardile. Kuna mälukaart ei sisalda liikuvaid osi, on see eriti stabiilne lahendus andmete turvalisuse tagamiseks.

Toide
Seade töötab kahe tavalise AA-patareiga. Toitena saab kasutada ka lisavarustuses olevat vooluadapterit või USB-toidet.

Helimiksimine
Sisseehitatud helimiksimine võimaldab läbi viia algelisi muudatusi kuid põhjalikumalt helimiksimist saab teostada kaasasoleva Cubase LE tarkvara abil.

Taasesitusfunktsioonid
Taasesituse kiirust saab valida 50% kuni 100%, see aitab nt laulude või keelte selgeks õppimisel ja salvestuste analüüsimisel. Lisaks on seadmel üksik, kõik ja A-B kordusrežiimid.

Kaugjuhtimispult
Kaugjuhtimispult (lisaseade) tagab täieliku juhitavuse salvestus- ja taasesitusfunktsioonide üle ning aitab ära hoida käsitsemisest tulenevat kõrvalmüra.

Lisatarvikud
Zoom H6 komplekti kuuluvad: XYH-6 X/Y moodul, MSH-6 MS moodul, 2 GB SD mälukaart, tuulekaitse, USB-kaabel, AA (LR6) patareid 4 tk, Cubase LE tarkvara ja kaitseümbris.

Loe lähemalt http://www.zoom.co.jp/products/h6/

Tooteid samast grupist…

Zoom H1n helisalvesti

Zoom H2n helisalvesti

Zoom H4n Pro helisalvesti, must

Zoom H5 salvestaja

Zoom H6 salvestaja

Zoom UAC-2 USB 3.0 audio konverter

Zoom UAC-8 USB 3.0 audio konverter

Zoom iQ6 (XY Stereo mikrofon) mikrofonimoodul

Zoom iQ7 mikrofonimoodul

Zoom H3-VR Handy Helisalvesti 360°