NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS FAX-L160

Lõika kasu produktiivsest ja usaldusväärsest fakside saatmisest kasutades seda kompaktset ja stiilset laserfaksi. Keskmise ja väikese suurusega ettevõtetele sobivat seadet saab kasutada ka professionaalse laserprinterina.

• Kompaktne ja kiire Super G3 modemiga faks
• 340 lk faksimälu
• 15 kiirvalikuklahvi ja 100 koodvalikut
• 30-leheline automaatne dokumendisöötja
• 150-leheline paberikassett
• Ülikõrge kvaliteediga pildimootor
• Printeri ja paljundusmasina funktsioonid
• Kõik-ühes toonerikassett

Kiire ja efektiivne faksimine
See Super G3 modemiga faks saadab ühe lehekülje kõigest 3 sekundiga ning vähendab seega kommunikatsioonikulud miinimumini. Fakse saab saata ja vastu võtta suurima võimaliku kiirusega ning seega on teie telefoniliin rohkem aega vaba.

Murevaba faksimine
Kui paber või tooner saab otsa, siis on kasu kindlasti 340-leheküljelisest faksimälust, kuhu vastuvõetavad dokumendid salvestuvad, et nad saaks pärast välja trükkida. Mahukaid dokumendid saab enne saatmist faksi mälusse skannida, et niimoodi aega säästa.

Kiire, lihtne valimine
15 kiirvalikuklahvi ja 100 koodvalikut teevad numbrite valimise lihtsaks. 2-realine tagantvalgustusega ekraan teeb faksiga töötamise mugavaks.

Kiire dokumendisööt
30-leheline automaatne dokumendisöötja võimaldab faksida või paljundada ka mahukamaid dokumente ühe toiminguna. 150-leheline paberikassett tähendab aga, et faksi ei tule liiga tihti paberiga täita.

Ülikõrge kvaliteet
Meie ülikõrge kvaliteediga pildimootor tagab, et graafikuid, fotosid ning teksti sisaldavad dokumendid on selged. 256 halltooni annavad kujutistele lisasügavuse ja -selguse.

Kiire printimine ja paljundamine
Kasutage seda faksi kui 14 lk/min trükkivat USB-ühendusega laserprinterit. Kiire esimese lehekülje väljastamisega seadmel puudub soojenemisaeg ning seega on ta tööks valmis kohe pärast käsu saamist. Lisaks saate paljundada dokumente kiirusega 12 lk/min.

Kõik-ühes toonerikassett
Lihtsalt asendage kõik-ühes toonerikassett, mis sisaldab toonerit, trumlit ja muid põhilisi trükimootori osasid ning teie faks on kui uus. Ei mingit segadust ega hooldusvajadust - lihtsalt pidev suure jõudlusega väljastamine.

Energiasäästlik
See energiasäästlik ja keskkonnasõbralik faks tarbib unerežiimis kõigest 3 W võimsust.