NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw on soodsa hinnaga kiire kompaktne PCL-valmidusega ning Wi-Fi ja mobiilseadmete toega mustvalge laserprinter, mis sobib paljudesse erinevatesse kasutusvaldkondadesse.

• Kiire: 27 lk/min, esimese väljatrükini 8 sekundit, automaatne kahepoolne printimine ning Canon Quick First-Print tehnoloogia
• Stiilne, puhaste joontega ja kompaktne disain
• PCL5e/6-optimeeritud printimine, mis tagab ühilduvuse olemasoleva seadmestikuga
• Wi-Fi ja Etherneti võrgu tugi
• Mobiilseadmete ja Google Cloud Printi tugi
• Madal energiatarve ja oma klassi juhtiv energiatõhusus


Kiirus, kompaktsus ja säästlikkus
i-SENSYS LBP151dw pakub ruumisäästliku seadme kohta väga head kiiruse ja hinna suhet. Lisaks kärmele 27 lk/min printimisele on selle printeri eelisteks kahepoolse printimise võimalus, esimese väljatrüki väljastuskiirus (FPOT) 8 sekundit ning Canoni Quick First-Print tehnoloogia, mis kiirendab printimist printeri puhkerežiimis.

Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilseadmetest printimise valmidusega
Printeri ühendamine Etherneti või Wi-Fi võrguga on lihtne ja käib vaid ühe nupuvajutusega. Tasuta pistikprogrammi abiga saate juhtmevabalt printida igast Mopria toega mobiilseadmest. Samuti võite oma iOS- või Android-seadmesse alla laadida tasuta rakenduse Canon PRINT Business, mis pakub palju tööd hõlbustavaid funktsioone.

Google Cloud Printi valmidus
i-SENSYS LBP151dw loob pilvepõhise teenusega ühenduse otse, ilma arvuti vahenduseta. Printeri ühendamiseks Google Cloud Printi kontoga kulub vaid mõni sekund, misjärel saate oma dokumente printida igast selle teenuse toega seadmest.

PCL-valmidus
i-SENSYS LBP151dw vähendab oluliselt IT-töötajate vaeva, sest selles on lahendatud hulk printerite tüüpprobleeme. Seade loob ise sujuvalt võrguühenduse ning on hoolimata kompaktsusest ja soodsast hinnast väga töökindel.

Tõhusus ja madal energiakulu
Madala mürataseme tõttu sobib see printer suurepäraselt kliendikeskkonda, näiteks pangakontorisse või hotelli vastuvõtulauda. Samuti on sellel oma klassi kõrgeim energiatõhusus.

Kõik-ühes-prindikassett
Tänu kõik-ühes-prindikassetile ei pea te hooldusega pead vaevama ning võite kvaliteetses printimises alati kindel olla. Canoni originaal-laserprinterikassetid sisaldavad toonerit, trumlit ja puhastusseadet ning nende asendamine võtab aega vaid mõne sekundi.