NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS LBP251dw

i-SENSYS LBP251dw

See A4 mustvalge laserprinter on kiire, konkreetne ja usaldusväärne. Tänu laialdasele pilveteenuste ja mobiilseadmete valikule on see täiuslik kvaliteetseks printimiseks töörühmade ja väikeste ettevõtete jaoks.

• Usaldusväärne A4 mustvalge printer väikestele töörühmadele ja ettevõtetele
• Nutikas ja kompaktne disain on täiuslik klienditeeninduskeskkondadesse ja piiratud ruumiga keskkondadesse
• Kiire ja kvaliteetne 30 lk/min printimine aitab meeskondadel tõhusamalt töötada
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• Tõstke tootlikkust, printides isegi puhkerežiimist vaid sekunditega
• Täiuslik sagedasteks prinditöödeks, nt vormid, arved, tšekid ja saatelehed
• Usaldusväärne töökindlus ja kvaliteet tänu Canoni kõik-ühes asenduskassettidele
• Tasuta Canoni rakendus, mille abil saate liikvel olles oma Apple'i ja Androidi seadmetega töötada
• Võimsad ühenduvusvalikud, sh Apple AirPrint™ ja Google Cloud Print
• Energiasäästlik
• Üle võrgu kasutamine ja jagamine


Täiuslik esimene samm ärikvaliteediga printimisse
Soovite soetada esimese ärikvaliteediga printeri, kuna tahate kiiremaid, kvaliteetsemaid ja usaldusväärsemaid tulemusi? Te ei pea enam otsima – i-SENSYS LBP251dw A4 mustvalge laserprinter sobib just teile. Väikesed ettevõtted ja töörühmad saavad teha igapäevaseid ülesandeid kiiremini tänu 30 lk/min väljastuskiirusele ja võimalusele alustada printimist vaid sekunditega, kui seade on jõudeajal või ooterežiimis. Ja tänu kompaktsele suurusele ning nutikale välimusele on see täiuslik klienditeeninduskeskkondades või vähese ruumiga keskkondades.

Stabiilne kvaliteet, lihtne omada
Tänu Canoni lihtsasti vahetatavale kõik-ühes kassetile on iga kord toonerikassetti vahetades tagatud usaldusväärne töökindlus ja sama hea kvaliteet. Valige kauakestvamad suure tootlikkusega kassetid, kui soovite, et teie printer töötaks kauem ja vähemate katkestustega. Ja vähendage oma administreerimiskoormat – peate jälgima vaid ühte kassetti ning seega tellima ja haldama vähem tooteid.

Võimas mobiilseadmete ja pilveteenuste tugi
Kui teie ja teie meeskonnad naudivad paindlikku ja sujuvat liikumist asukohtade ja seadmete vahel, on mudel LBP251dw teie jaoks täiuslik printer. Olenemata sellest, kuidas või kus teile töötada meeldib, LBP251dw on alati valmis ja kättesaadav. Printige oma iPhone®-ist või iPad®-ist Apple AirPrint™-i kaudu, või oma Androidi seadmest, kasutades Google Cloud Printi, olenemata sellest, kus oma kontoris või sealt väljas asute.

Võrgu- ja ühendamisvalikud
Mudel LBP251dw pakub intelligentseid võimalusi sujuvateks ühendusteks IT-võrkudega. PCL5e/6 tugi muudab selle täiuslikuks valikuks hallatud keskkondadele; kaugkasutajaliides säästab aga väärtuslikku aega, kuna IT-haldurid saavad seadeid jälgida ja värskendada asukohta külastamata. Tänu Wi-Fi ja Etherneti ühendusele hõlmab mudel LBP251dw kõiki funktsioone, mida vajate oma kasvava ettevõttega sammu pidamiseks.