NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

See kiire ja kompaktne A4 mustvalge laserprinter paistab silma oma kvaliteedi, lihtsuse ning hea hinna/kvaliteedi suhte poolest. Sellel on värviline puuteekraan, lähiväljaside ja mitmed paindlikud ühendamisvalikud.

• Kompaktne ja tugev lähiväljasidega A4 mustvalge laserprinter on täiuslik väikestele töörühmadele
• Kvaliteetsed dokumendid produktiivsel kiirusel 33 lk/min
• Lihtne kasutamine tänu intuitiivsele värvilisele puuteekraanile
• Printige otse ükskõik millisest ühilduvast tahvelarvutist või nutitelefonist lähiväljaside funktsiooni Touch & Print abil
• Täiuslik sagedasteks prinditöödeks, nt vormid, arved, tšekid ja saatelehed
• Kaitske konfidentsiaalseid dokumente PIN-koodiga isegi eemalt printides
• Ühilduv mobiilseadmete ja pilveteenustega ning hõlmab AirPrint™-i, Mopria ja Google Cloud Printi tuge
• Võrgu- ja töövootugi, sh Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ ja uniFLOW
• Nautige arvutita printimist otse USB-mälupulgalt


Täiuslik esimene printer töörühmadele
Väikestel meeskondadel on kiire ja lihtne printida kvaliteetseid dokumente selle muljetavaldavate funktsioonidega A4 mustvalge laserprinteriga. Mudeli i-SENSYS LBP253x kompaktne suurus ja nutikas välimus on täiuslikud klienditeeninduskeskkondades või toimekates töökeskkondades. Ja saate igapäevaseid ülesandeid kiiremini teha tänu 33 lk/min väljastuskiirusele ja võimalusele alustada printimist vaid sekunditega, kui seade on jõudeajal või ooterežiimis.

Intuitiivne kasutamine
Tänu mudeli LBP253x intuitiivsele 8,9 cm puuteekraanile saavutate suurepärased tulemused kohe, kui toote karbist välja võtate. Printeri nutikad ja aega säästvad funktsioonid on vaid ühe või kahe puudutuse kaugusel: seega saavad ka kogemusteta kasutajad mudeli LBP253x kogu potentsiaali hõlpsasti ära kasutada. Tänu Canoni lihtsasti vahetatavale kõik-ühes kassetile on iga kord toonerikassetti vahetades tagatud usaldusväärne töökindlus ja sama hea kvaliteet – kassett on saadaval ka kauakestvama suure tootlikkusega versioonina.

Suurepärane mobiilseadmete ja pilveteenuste tugi
Kaasaegsed töötajad naudivad paindlikku ja sujuvat liikumist asukohtade ja seadmete vahel. Aga olenemata sellest, kuidas või kus teile töötada meeldib, LBP253x on alati valmis ja kättesaadav. Printige oma iPhone®-ist või iPad®-ist Apple AirPrint™-i kaudu või Androidi/Google'i seadmest tänu Mopriaga ühilduvusele. Organisatsioonide jaoks, kes kasutavad töökohas Google'it, on mudel LBP253x ka Google Cloud Printiga ühilduv.

Ühendage ja printige hõlpsasti
Suurema lihtsuse ja mugavuse tagamiseks võite kasutada mudeli LBP253x Touch & Print lähiväljaside ühendust. Paarige mis tahes ühilduva mobiilseadmega ja printige seejärel otse Canoni rakendust PRINT Business kasutades: nii lihtne see ongi. Alternatiivselt võite valida mudeli LBP253x arvutita printimise valiku, mille abil saate printida ja vaadata PDF-, JPEG- või TIFF-faile otse USB-mälupulgat. Tänu sellistele läbimõeldud funktsioonidele saate mudeliga LBP253x mis tahes printimisolukorras muretult printida ja tagada oma ettevõtte edu.

Teie teabe ja oluliste andmete kaitse
Tagage meelerahu, kasutades turvalise printimise funktsiooni, millega saate oma lauaarvutist, tahvelarvutist või nutitelefonist turvaliselt privaatseid ja konfidentsiaalseid dokumente printida, kasutades PIN-koodi. Mudeliga LBP253x saate ka raha säästa tänu valikutele nagu kahepoolne printimine, mis vähendab paberikulu, ja automaatne väljalülitamine, mis säästab elektrit, kui te printerit ei kasuta.

Võrgu- ja ühendamisvalikud
Mudel LBP253x pakub intelligentseid võrgufunktsioone, mis sobivad sujuvalt suurematesse ärikeskkondadesse. PCL5e/6 tugi ja Adobe® PostScript™ muudavad selle täiuslikuks valikuks hallatud keskkondadele; kaugkasutajaliides säästab aga väärtuslikku aega, kuna IT-haldurid saavad seadeid jälgida ja värskendada asukohta külastamata. Canoni uniFLOW väljundi haldamise platvormi tugi on kasulik hallatud printimisteenuste ja Canoni seadmetevõrgustike kasutajatele, muutes selle väärtuslikuks ja mitmekülgseks valikuks.