NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP3000

Looduna kodu- või väikeste kontorite jaoks, on
i-SENSYS LBP3000 (14 lk./min.) taskukohane kvaliteetseade, mida on lihtne kasutada. Kõrgkvaliteetne tulemus on tagatud tänu lahutusvõimel 600x600 dpi kuni 2400x600 dpi koos automaatse kujutise viimistlemisega (AIR). Canoni uudne printimistehnoloogia (CAPT) kombinatsioonis printeri draiveriga, USB 2.0 Hi-Speed ühendustega ja nutika kokkusuruva ülesehitusega (ScoA) tähendab, et printeril on väga lühike, 9,3-sekundiline, esimese prindi väljastusaeg (FPOT).

Kiirus, lahutusvõime ja maht
LBP3000 mudelil on paberikassett, millesse mahub kuni 150 paberit – sellise suure mahutavuse korral on kasutajal väiksem vajadus sekkuda printeri töösse. Printimiskiirusega 14 lehekülge minutis ja lahutusvõimega 2400x600 dpi vaste on viivituseta võimalik saavutada kõrgkvaliteetne professionaalne tulemus. Kiiruse muudab kõige muljetavaldavamaks FPOT: esimese prindi väljastusajaks võib saavutada 9,3 sekundit.

Lihtne kasutada
Edumeelsed tehnoloogiad muudavad printeri kasutamise väga lihtsaks. CAPT võimaldab kasutajal printimise kõiki aspekte juhtida Windowsi dialoogiaknast või heliabi (Sound Assist) kasutades ning minimeerib vajaduse väliste nuppude ja menüüde järele. Ka kasutab printer "kõik-ühes" kassetti. Rull ja tooner on koos ühes seadises, mis muudab printeri hoolduse lihtsaks ja tülivabaks. Printeri kasseti vahetamisega vahetub ka elektrostaatiline laadur, puhastaja ja vahetuvad ka muud elemendid, mistõttu kaob peaaegu täielikult printeri hooldamise vajadus.

Vaikne, kuid tõhus
Vaatamata oma kiirusele on LBP3000 vaikne ja vastab Energy Stari standardile. Kui printer on töö- või ooterežiimis, jääb müratase madalaks. Samuti on printer mõlemas režiimis energiasäästlik, mis tähendab omanikule madalamaid ülalpidamiskulusid. Funktsioonide rohkuse juures säilitab printer väikese ja kompaktse disaini, tänu millele saab seda kodus või kontoris paigutada ükskõik kuhu.

Paindlik paberikäsitsus
Vastates nõuetele, mida esitatakse kvaliteetsele Canoni printerile toimimise ja paindlikkuse osas, võimaldab LBP3000 kasutada paberkandjate laia valikut, kaasa arvatud ümbrikud, A4, A4, B5, A5, formaadid Letter ja Executive ning postkaardid. Ebastandardseid pabereid laiusega 76,2 – 215,9 mm ja pikkusega 127,0 – 355,6 mm saab sisestada käsitsi.