NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP3250

Võimekas ja taskukohane laserprinter i-SENSYS LBP3250 on ideaalne kasutamiseks nii kodu- kui ka väikekontorites. Kõrgkvaliteetne lahutusvõime, soojenemisaja puudumine ja seadme suur jõudlus tagavad printeri kiire töö ja kvaliteetsed trükised.

• 23 lehekülge minutis printiv suure jõudlusega laserprinter
• Soojenemisajata - esimene väljatrükk 6 sekundiga
• Lahutusvõime 2400 x 600 dpi-d
• "Kõik ühes" toonerikassett
• Lisavarustusena võimalik ka võrgukaart

Kiirendatud printimine
Laserprinter LBP3250 trükib kiirusega 23 lehte minutis ja on seega ideaalne suurte printimismahtudega organisatsioonidele. Canoni "On-demand fixing" tehnoloogia kasutamine garanteerib, et sa ei pea ootama kuni printer üles soojeneb, vaid võid koheselt peale sisselülitamist tööd alustada. Esimese lehekülje saab printerist kätte peale sisselülitamist juba 6 sekundiga.

Kiirus, mida vajad
Dokumentide printimiseks jääb alati liiga vähe aega. LBP3250 printimiskiirus 23 lehte minutis garanteerib, et oma printimistöödega kindlasti tähtajaks valmis jõuaksid.

Ei mingit ootamist ega muresid
Canoni "On-demand fixing" tehnoloogia kasutamine garanteerib, et sa ei pea ootama kuni printer üles soojeneb, vaid võid koheselt peale sisselülitamist tööd alustada. Esimese lehekülje saab printerist kätte peale sisselülitamist juba 6 sekundiga.

Professionaalsus ja kvaliteet
Printeri kvaliteeti näitab lahutusvõime 600 x 600dpi-d, mis tagab professionaalsed väljatrükid. Kasutades Canoni automaatset pildiparandustehnoloogiat (Automatic Image Refinement technology) on võimalik lahutusvõime tõsta 2400 x 600 dpi-ni.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine.

Lisavarustusena võrgukaart
Ostes AXIS 1650 võrgukaardi, saad printeri ühendada organisatsiooni kohtvõrku. Lihtne ülesseadmine tõstab printimise produktiivsust. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.