NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP3300

See mugav ja lihtsalt kasutatav professionaalne laserprinter prindib 21 lehekülge minutis ning suudab printida ka kahepoolselt. LBP3300 kasutamise teeb suurepäraseks kogemuseks ka laiendatav paberisööt ja lisavarustuses olev võrgukaart.

• 21 lehekülge minutis printiv suure jõudlusega laserprinter
• Kahepoolne printimine
• Soojenemisajata - esimene väljatrükk 9 sekundiga
• Lahutusvõime 2400 x 600 dpi-d
• "Kõik ühes" toonerikassett
• Kuni 500 lehte mahutav paberisööt
• Lisavarustusena võimalik ka võrgukaart

Kiirendatud printimine
Laserprinter LBP3300 trükib kiirusega 21 lehte minutis ja on seega ideaalne suurte printimismahtudega organisatsioonidele. Canoni "On-demand fixing" tehnoloogia kasutamine garanteerib, et sa ei pea ootama kuni printer üles soojeneb, vaid võid koheselt peale sisselülitamist tööd alustada. Esimese lehekülje saab printerist kätte peale sisselülitamist juba 8 sekundiga.

Kiirus, mida vajad
Dokumentide printimiseks jääb alati liiga vähe aega. LBP3300 printimiskiirus 21 lehte minutis garanteerib, et oma printimistöödega kindlasti tähtajaks valmis jõuaksid.

Kahepoolne printimine
Standarvarustuses olev automaatne kahepoolne printimine teeb kahepoolsete dokumentide printimise ülimalt lihtsaks. Sinu raportid ja ettekanded näevad nüüdsest välja professionaalsemad ja samal ajal säästad ka raha, sest kasutad vähem paberit.

Ei mingit ootamist ega muresid
Canoni "On-demand fixing" tehnoloogia kasutamine garanteerib, et sa ei pea ootama kuni printer üles soojeneb, vaid võid koheselt peale sisselülitamist tööd alustada. Esimese lehekülje saab printerist kätte peale sisselülitamist juba 9 sekundiga.

Professionaalsus ja kvaliteet
Printeri kvaliteeti näitab lahutusvõime 600 x 600dpi-d, mis tagab professionaalsed väljatrükid. Kasutades Canoni automaatset pildiparandustehnoloogiat (Automatic Image Refinement technology) on võimalik lahutusvõime tõsta 2400 x 600 dpi-ni.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine.Saadaval on ka suurema mahutavusega toonerikassett, mis võimaldab printida kuni kaks korda rohkem kui tavalist kassetti kasutades.

Paindlik paberisööt
Laserprinter LBP3300 standardvarustuses on 250 lehte mahutav paberikassett. Lisavarustusena on saadaval ka lisa-paberikasset, mis mahutab 250 lehte.

Lisavarustusena võrgukaart
Ostes Canoni võrgukaardi NB-C1, saad printeri ühendada organisatsiooni kohtvõrku. Lihtne ülesseadmine tõstab printimise produktiivsust. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.