NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP3360

Jaga produktiivset, professionaalset väljastust üle kohtvõrgu kasutades seda kompaktset, lihtsat laserprinterit. Parimateks omadusteks on 21 lk/min trükikiirus, PCL5e/6 ja UFRII prindikeelte tugi ja automaatne kahepoolne trükkimine.

• Trükikiirus kuni 21lk/min
• Kiire esimene print vähem kui 9 sekundiga
• PCL5e/6 ja UFRII printerikeeled
• Sisseehitatud võrgukaart
• 2400x600 dpi parendatud lahutusvõime
• Automaatne kahepoolne printimine
• "Kõik-ühes" toonerikassett
• Maksimaalselt 500-leheline paberimaht

Kompaktne ja lihtne
i-SENSYS LBP3360 suudab printida professionaalseid dokumente kiirusega kuni 21lk/min. Mugav ligipääs paberile ja toonerile masina ülaosast teevad LBP3360 paigaldamise, kasutamise ja hoolduse lihtsaks.

Kiire esimene print
Enam ei pea sa ootama, sest esimene lehekülg väljub seadmest kõigest 9 sekundiga ja soojenemisaega LBP3360l ei ole. Printer asub tööle koheselt kui seda on vaja - tänu nõudmisel fikseerimise tehnoloogia, UFRII printerikeele ja kvaliteetse EF tooneri koostööle.

Praktiline PCL5e/6 prindikeel
PCL5e/6 prindikeel võimaldab kerget LBP3360 integreerimist juba olemasolevasse PCL prindikeskkonda. Lisaks sellele toetab masin ka UFRII keelt - Canoni poolt leiutatud PDL tehnoloogiat, mis tagab kiire töötluse ja dokumentide väljastuse.

Sisseehitatud võrgukaart
Sisseehitatud võrgukaart võimaldab printerit kohtvõrgus jagada. Seadme võrku integreerimine on lihtne tänu NetSpot Device Installer tarkvarale. Sisseehitatud kaugkasutajaliides võimaldab kasutajatel ja administraatoritel hallata ja vaadata printeri seisundit üle tavalise veebibrauseri.

Professionaalne prindikvaliteet
2400 x 600 dpi parendatud lahutusvõime tagab professionaalse kõrgekvaliteedilise väljastuse. Saavuta täpne ja detailirohke trükk kõikide dokumentide puhul - olgu selleks siis tekst, fotod või keerukad diagrammid.

Automaatne kahepoolne printimine
Naudi mugavat automaatset kahepoolset printimist ja hoia kokku oma paberikulusid. Niimoodi paberit kokku hoides säästad ka loodust.

Hooldusvabad "Kõik-ühes" toonerikassetid
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" toonerikassett, mis sisaldab kõiki põhilisi trükimootori osasid, ning su printer on justkui uus, et pakkuda edasi püsivat, kvaliteetset väljastust. Suurema mahuga toonerit kasutades võidad iga lehe hinnalt, sest ta võimaldab trükkida üle kahe korra rohkem lehti kui tavatooner.

Laiendatav paberisööt
Maksimaalne paberimaht 500 lehte on piisav ka suurte vajadustega klientide jaoks. See koosneb standardkomplektis olevast 250-lehelisest kassetist ning lisavarustuses olevast 250-lehelisest lisa-paberikassetist. Printida on võimalik kõigis formaatides kuni A4 suuruseni.

Suur ühilduvus
i-SENSYS LBP3360 toetab nii Windows, MacOS kui ka Linux operatsioonisüsteeme. USB2.0 liides tagab suure kiirusega infovahetuse printeri ja personaalarvuti vahel.