NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP3460

Lihtne ja mugav lahendus võimsaks laserprintimiseks. LBP3460 jõudluse tõstavad taevasse PCL 5e/6 toetus, sisseehitatud võrgukaart, printimiskiirus 33lk/min ja kahepoolse printimise sõlm.

• 33 lehekülge minutis printiv suure jõudlusega laserprinter
• PCL 5e/6 toetus
• Võrgukaart
• Kahepoolne printimine
• Lahutusvõime 2400 x 600 dpi-d
• "Kõik ühes" toonerikassett
• Kuni 850 lehte mahutav paberisööt

Kiirendatud printimine
Laserprinter LBP3460 trükib kiirusega 33 lehte minutis ja on seega ideaalne suurte printimismahtudega organisatsioonidele. Canoni "On-demand fixing" tehnoloogia kasutamine garanteerib, et sa ei pea ootama kuni printer üles soojeneb, vaid võid koheselt peale sisselülitamist tööd alustada. Esimese lehekülje saab printerist kätte peale sisselülitamist juba 8 sekundiga.

Praktiline PCL 5e/6 toetus
PCL 5e/6 toetus pakub maksimaalset ühilduvust, et LBP3460 sobiks suhtlema ükskõik millise PCL printimiskeskkonnaga. LBP3460 toetab ka Canoni suure jõudlusega UFR II printerikeelt.

Sisseehitatud võrgukaart
Võid jagada printerit ka kohtvõrgus, sest LBP3460 sisaldab endas ka võrgukaarti. Printerit on lihtne üles seada ja läbi veebiliidese juhtida ükskõik millisest kohtvõrgu arvutist. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse .

Kahepoolne printimine
Standarvarustuses olev automaatne kahepoolne printimine teeb kahepoolsete dokumentide printimise ülimalt lihtsaks. Sinu raportid ja ettekanded näevad nüüdsest välja professionaalsemad ja samal ajal säästad ka raha, sest kasutad vähem paberit.

Professionaalsus ja kvaliteet
Printeri kvaliteeti näitab lahutusvõime 600 x 600dpi-d, mis tagab professionaalsed väljatrükid. Kasutades Canoni automaatset pildiparandustehnoloogiat (Automatic Image Refinement technology) on võimalik lahutusvõime tõsta 2400 x 600 dpi-ni.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine.Saadaval on ka suurema mahutavusega toonerikassett, mis võimaldab printida kuni kaks korda rohkem kui tavalist kassetti kasutades.

Suur paberikassett
Laserprinter LBP3460 standardvarustuses on 250 lehte mahutav paberikassett ja 100 lehte mahutav paberisöötja. Lisavarustusena on saadaval ka lisa-paberikasset, mis mahutab 500 lehte.