NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP5100

Värviline A4 laserprinter, mis oma taskukohase hinna juures pakub automaatset kahepoolset trükki suure lahutusvõimega, ning kiirusega 10lk/min värviliselt ja 12lk/min must-valgelt. LBP5100 on uus lisandus värvilaserprinterite seeriasse, mis paigutub tootekataloogis LBP5000 ja LBP5300 vahele

• lahutusvõime 9600x600 dpi ja uus S-tooner
• Suur printimiskiirus 10lk/min värviliselt ja 12lk/min must-valgelt
• Soojenemisaeg puudub
• Automaatne kahepoolne printimine
• CAPT printeridraiver
• Kõik-ühes toonerikassett
• Paindlik paberisööt
• Lisavarustuses võrgukaart NB-C2

Professionaalne prindikvaliteet
Parendatud lahutusvõime 9600x600 dpi võimaldab ülima suure kvaliteediga väljastust. Uus S-tooner tagab erksad, kontrastsed värvid ja terava teksti kõigi printide puhul.

Kiire printimine
LBP5100 trükib kiirusega 10lk/min värviliselt ja 12lk/min värviliselt.

Kiire esimene print ja ei mingit soojenemisaega
Kinnitamisel-fikseerimise tehnoloogia kasutamine võimaldab väikest energiatarvet ja vaikset ooterežiimi. Tänu uuele kontrollerile ja S-toonerile on LBP5100 valmis kohe peale sisselülitamist tööle asuma, ning esimese prindi saad kätte juba 10 sekundiga.

Automaatne kahepoolne printimine
Kuna duplekssõlm on seadme baasvarustuses, saad koheselt hakata printima professionaalseid kahepoolseid dokumente, ning samas hoida kokku ka paberikulult.

Täiustatud printimistehnoloogia
Värvilist CAPTi (Canoni täiustatud printimistehnoloogiat) iseloomustab andmete kiire töötlemine ja kasutajasõbralik graafikaliides.

Mugavad "Kõik ühes" värvilised toonerikassettid
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine. Toonerikassetide vahetamine käib kiiresti ja kõigest paari liigutusega.

Paindlik paberikäsitlus
Maksimaalne paberimaht 625-lehte teeb seadme sobivaks ka suuremate prinditööde jaoks. Baasvarustuses on seadmel 250-leheline paberikassett ja 125-lehte mahutab käsisöödualus. Lisavarustuses on 250-leheline paberikassett. Nii kassetist kui ka käsisöödust võib printida erinevatele paberiformaatidele kuni A4 suuruses.

Lisavarustusena võrgukaart
Ostes Canoni võrgukaardi NB-C2, saad printeri ühendada organisatsiooni kohtvõrku. Lihtne ülesseadmine tõstab printimise produktiivsust. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.

Ühilduvus
i-SENSYS LBP5100 ühildub nii Windows kui ka Linux ja MacOS arvutisüsteemidega.