NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP5300

Võrgukaardiga värviline laserprinter pakub kiiret värviprinti 21 lk/min, automaatset kahepoolset trükki ja kasutab "Kõik-ühes" värvikassette.

Professionaalne produktiivsus
See produktiivne i-SENSYS värviline laserprinter suudab printida 21lk/min nii must-valgelt kui ka värviliselt. Stiilne, kompaktne ja lihtne printer väljastab professionaalsed dokumendid kiirelt ja vaikselt. Väike jalajälg ja täielik ligipääs paberile ja toonerile masina eesosast teevad LBP5300 paigaldamise, kasutamise ja hoolduse lihtsaks.

Kiire esimene print
Enam ei pea sa ootama, sest esimene lehekülg väljub seadmest kõigest 10,1 sekundiga ja soojenemisaega LBP5300l ei ole. Printer asub tööle koheselt kui seda on vaja - tänu nõudmisel fikseerimise tehnoloogia, CAPT printerikeele, Hi-SCoA ja kvaliteetse S tooneri koostööle.

Professionaalne prindikvaliteet
9600 x 600 dpi parendatud lahutusvõime tagab professionaalse kõrgekvaliteedilise väljastuse. Saavuta erksad, kontrasted värvid ja detailirohked pildid kõikide dokumentide puhul - olgu selleks siis tekst, fotod või keerukad diagrammid.

Mugavad "Kõik-ühes" toonerikassetid
Raha säästvad "Kõik-ühes" värvilised toonerikassetid kindlustavad püsiva värvilise väljastuse. Värvi otsa lõppedes vaheta lihtsalt vastava värvi toonerikassett, mis sisaldab kvaliteetset S toonerit, trumlit ja puhastusüksust ning printer on justkui uhiuus. Seade ei vaja seega mingit muud hooldust. Värvainete taset on lihtne kontrollida tänu eesmisele tooneritaseme aknale.

Sisseehitatud võrgukaart
Sisseehitatud võrgukaart võimaldab printerit kohtvõrgus jagada. Seadme võrku integreerimine on lihtne tänu NetSpot Device Installer tarkvarale. Sisseehitatud kaugkasutajaliides võimaldab kasutajatel ja administraatoritel hallata ja vaadata printeri seisundit üle tavalise veebibrauseri.

Automaatne kahepoolne printimine
Naudi mugavat automaatset kahepoolset printimist ja hoia kokku oma paberikulusid. Niimoodi paberit kokku hoides säästad ka loodust.

Laiendatav paberisööt
Maksimaalne paberimaht 850 lehte on piisav ka suurte vajadustega klientide jaoks. See koosneb standardkomplektis olevast 250-lehelisest kassetist ja 100-lehelisest multifunktsionaalsest söötjast ning lisavarustuses olevast 500-lehelisest lisa-paberikassetist. Printida on võimalik kõigis formaatides kuni A4 suuruseni.

Suur ühilduvus
i-SENSYS LBP5300 toetab nii Windows, MacOS kui ka Linux operatsioonisüsteeme. USB2.0 liides tagab suure kiirusega infovahetuse printeri ja personaalarvuti vahel.