NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP5360

PCL toega värviline A4 võrguprinter, millel kahepoolne printimine standardvarustuses. LBP5360 prindib nii must-valgelt kui ka värviliselt kiirusega 21lk/min ning sobib seega ka suuremahulise väljastuse vajadusega osakonda.

• Kiirus 21lk/min värviliselt ja must-valgelt
• Automaatne kahepoolne printimine
• Võrgukaart, PCL5e/6 ja UFR II prindikeeled
• Esimene print 10 sekundiga
• 9600x600 dpi lahutusvõime
• Kõik-ühes toonerikassett
• 128MB mälu baasmasinas, lisavarustuses 20GB kõvaketas

Produktiivne, professionaalne jõudlus
See kompaktne ja lihtne värviline laseprinter võimaldab kiiret väljastust 21lk/min nii värviliselt kui must-valgelt. Esimese lehe prindib i-SENSYS LBP5360 juba 10 sekundiga.

Automaatne kahepoolne printimine
Kuna duplekssõlm on seadme baasvarustuses, saad koheselt hakata printima professionaalseid kahepoolseid dokumente, ning samas hoida kokku ka paberikulult.

Võrgukaart ja PCL tugi
Baasvarustuses olev võrgukaart ja kaugkasutajatugi teevad LBP5360 ideaalseks võrguprinteriks. PCL5e/6 tugi võimaldab printeri lihtsalt integreerida juba olemasolevasse PCL keskkonda. UFR II - Canoni poolt loodud ülikiire prindikeel võimaldab aga ülimalt kiiret dokumentide väljastust.

Kiire esimene print ja ei mingit soojenemisaega
Kinnitamisel-fikseerimise tehnoloogia kasutamine võimaldab väikest energiatarvet ja vaikset ooterežiimi. Tänu uuele kontrollerile ja S-toonerile on LBP5360 valmis kohe peale sisselülitamist tööle asuma, ning esimese prindi saad kätte juba 10 sekundiga.

Professionaalne prindikvaliteet
Parendatud lahutusvõime 9600x600 dpi võimaldab ülima suure kvaliteediga väljastust. Uus S-tooner tagab erksad, kontrastsed värvid ja terava teksti kõigi printide puhul.

Mugavad "Kõik ühes" värvilised toonerikassettid
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine. Toonerikassetide vahetamine käib kiiresti ja kõigest paari liigutusega.

Palju mälu ja lisavarustuses olev kõvakettalaiendus
Printeril on 128MB mälu, mida on võimalik laiendada kuni 384MB-ni. 20GB kõvaketas võimaldab printerit kasutada ka suurtes töögruppides ning printida suure lahutusega rastergraafikas faile.

Paindlik paberikäsitlus
Maksimaalne paberimaht 850-lehte teeb seadme sobivaks ka suuremahuliste prinditööde jaoks. Baasvarustuses on seadmel 250-leheline paberikassett ja 100-lehte mahutab käsisöödualus. Lisavarustuses on 500-leheline paberikassett. Nii kassetist kui ka käsisöödust võib printida erinevatele paberiformaatidele kuni A4 suuruses.

Ühilduvus
i-SENSYS LBP5360 ühildub nii Windows kui ka Linux ja MacOS arvutisüsteemidega.