NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP5975

Professionaalne värviline laserprinter, millel on PCL-tugi ja võrgukaart standardvarustuses. LBP5975 prindib must-valgelt kiirusega 32lk/min ja värviliselt 30lk/min ning sobib suuremahulise väljastuse vajadusega osakonda.
LBP5975 kahepoolne printimine, trükiste kiirköitmise funktsioon ja 1200 dpi'ne lahutusvõime garanteerivad teile alati professionaalse väljastuse.

• Kiirus 30lk/min värviliselt ja 32lk/min must-valgelt
• Automaatne kahepoolne printimine ja kiirköitmine
• Võrgukaart, PCL5c, PCL6 ja UFR II prindikeeled
• Esimene print 7,5 sekundiga
• 1200 dpi lahutusvõime
• 256MB mälu baasmasinas, lisavarustuses 30GB kõvaketas

Produktiivne, professionaalne jõudlus
See kompaktne ja lihtne värviline laseprinter võimaldab kiiret väljastust 30lk/min värviliselt ja 32lk/min must-valgelt. Esimese lehe prindib i-SENSYS LBP5975 juba 7,5 sekundiga.

Automaatne kahepoolne printimine
Kuna duplekssõlm on seadme baasvarustuses, saad koheselt hakata printima professionaalseid kahepoolseid dokumente, ning samas hoida kokku ka paberikulult. Printeri sisseehitatud kiirköitja annab teie dokumentidele veelgi professionaalsema välimuse.

Võrgukaart ja PCL tugi
Baasvarustuses olev võrgukaart ja kaugkasutajatugi teevad LBP5795 ideaalseks võrguprinteriks. PCL5c, PCL6 tugi võimaldab printeri lihtsalt integreerida juba olemasolevasse PCL keskkonda. UFR II - Canoni poolt loodud ülikiire prindikeel võimaldab aga ülimalt kiiret dokumentide väljastust. Lisavarustusena on LBP5795 WiFi-ühilduvus ja PostScript 3 emulation printerikeel.

Kiire esimene print ja ei mingit soojenemisaega
Kinnitamisel-fikseerimise tehnoloogia kasutamine võimaldab väikest energiatarvet ja vaikset ooterežiimi. Tänu uuele kontrollerile ja S-toonerile on LBP5795 valmis kohe peale sisselülitamist tööle asuma, ning esimese prindi saad kätte juba 7,5 sekundiga.

Professionaalne prindikvaliteet
1200 dpi'ne lahutusvõime võimaldab suure kvaliteediga väljastust. Uus S-tooner tagab erksad, kontrastsed värvid ja terava teksti kõigi printide puhul.

Mugavad "Kõik ühes" värvilised toonerikassettid
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine. Toonerikassetide vahetamine käib kiiresti ja kõigest paari liigutusega.

Palju mälu ja lisavarustuses olev kõvakettalaiendus
Printeril on 256MB mälu, mida on võimalik laiendada kuni 768MB-ni. 30GB kõvaketas võimaldab printerit kasutada ka suurtes töögruppides ning printida suure lahutusega rastergraafikas faile.

Paindlik paberikäsitlus
Maksimaalne paberimaht 870-lehte teeb seadme sobivaks ka suuremahuliste prinditööde jaoks. Baasvarustuses on seadmel 230-leheline paberikassett ja 90-lehte mahutab käsisöödualus. Lisavarustuses on 550-leheline paberikassett. Nii kassetist kui ka käsisöödust võib printida erinevatele paberiformaatidele kuni A3 suuruses.

Ühilduvus
i-SENSYS LBP5795 ühildub nii Windows kui ka MacOS arvutisüsteemidega.