NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6000B must

Soodne ja väga kompaktne laserprinter i-SENSYS LBP6000 on ideaalne lahendus personaalseks kasutamiseks. Printer trükib kiirusega 18 lk/min, tarbib väga vähe energiat ning ärkab unerežiimist kõigest paari sekundiga.


• Kompaktne disain
• 18 lehekülge minutis printiv suure jõudlusega laserprinter
• Soojenemisajata - esimene väljatrükk 7,8 sekundiga
• Madal müratase
• "Kõik ühes" toonerikassett
• Lisavarustusena võimalik ka võrguühilduvus


Kompaktne ja ruumisäästlik disain
See kompaktne ja taskukohane laserprinter on disainitud mahtumaks kõikidele töölaudadele ning sobib ideaalselt personaalseks kasutamiseks. Sellel saledal ja ruumisäästlikul printeril on suletav paberisöödualus ning mõõtmed kõigest 359 x 249 x 198 mm.

Produktiivne töövool
See professionaalne laserprinter prindib kiirusega 18 lk/min must-valgelt. Tänu Canoni kiirele esmaväljastustehnoloogiale ärkab printer unerežiimist mõne sekundiga ja esimene trükis väljastatakse kõigest 7,8 sekundiga.

Suurepärased lasertrükised
Tänu 2400 x 600 dpi'sele eraldusvõimele ja automaatsele kujutissilumis tehnoloogiale saavutab i-SENSYS LBP6000 selge ja terava teksti ning detailsed kujutised. Canoni toonereid kasutades saavutate kõige kvaliteetsemad trükised.

Energiasäästlik ja vaikne
See energiasäästlik printer kasutab ooterežiimis ainult 1,3W. Esiküljel asuva toitelüliti abil on printerit mugav välja lülitada ja energiakulusid veelgi vähendada. Tänu Canoni unikaalsele disainile püsib i-SENSYS LBP6000 ooterežiimis müratuna ning töötamisel üllatavalt vaiksena, nii saate keskenduda täielikult tööle.

Kõik-ühes toonerikassett
Kõik-ühes ümbertöödeldav toonerikassett tagab hoolduse vaba töö ja pideva kõrgekvaliteetse väljastuse. Kasseti vahetus toimub kõigest mõne sekundiga.