NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6020

Kompaktne ja soodne mustvalge laserprinter Canon i-Sensys LBP6020 sobib hästi koduseks kasutamiseks.Tänu unikaalsele disainile on see enneolematult vaikne, tarbib vähe energiat ning kõik-ühes-kassett tagab mugava ja hooldusvaba töö.

• Ruumisäästlik disain
• 18 lk/min, esimese lehe väljastusaeg 7,8 sekundit
• Energiasäästlik
• Töötab vaikselt
• Kõik-ühes-kassett tagab hooldusvaba töö

Kompaktne ja ruumisäästlik
See lauale paigutamiseks loodud kompaktne ja soodne mustvalge laserprinter on ideaalne koduseks kasutamiseks. Selle stiilse välimusega kompaktne korpus sisaldab sisselükatava paberisalve kaant ning on mõõtmetega vaid 359 × 249 × 198 mm (L × S × K).

Tootlikkus
Pange selle professionaalse laserprinteri kiirus – 18 lk/min – enda heaks tööle! Canoni kiire esimese prindi tehnoloogia tagab seadme kiire ärkamise puhkerežiimist ning kuna esimese prindi väljastusaeg on vaid 7,8 sekundit, valmivad olulised dokumendid kiiresti, ilma et printeri järel tuleks oodata.

Silmatorkavalt hea laserkvaliteet
Automaatne kujutiseparandus ja lahutus kuni 2400 × 600 dpi tagavad terava ja selge teksti ning äärmiselt üksikasjaliku graafikaga dokumendid. Meie magnetsfääriline MS-tooner on välja töötatud spetsiaalselt selleks, et saavutada optimaalne tulemus ka sagedasel printimisel.

Tõhus ja vaikne
See energiasäästlik printer kasutab puhkerežiimis üksnes 0,8 vatti energiat. Mugavalt esiküljele paigutatud toitelüliti teeb seadme väljalülitamise käepäraseks ning aitab veelgi energiakulu vähendada. Tänu Canoni unikaalsele disainile on i-SENSYS LBP6020 enneolematult vaikne nii ooterežiimil kui ka töötamise ajal, nii et printeri müra ei sega tööle keskendumist.

Kõik-ühes-kassett
Ringlussevõetav kõik-ühes-kassett tagab hooldusvaba töö ja ühtlaselt kvaliteetse tulemuse. Kompaktse toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid sisaldava kasseti vahetamiseks kulub vaid mõni sekund ning Canoni originaal-laserkassetiga on printer sama hästi kui uus.