NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6030B must

Taskukohane ja ruumisäästlik mustvalge laserprinter, mis on mõeldud koduseks kasutamiseks või väikestesse kontoritesse. Vaikne, usaldusväärne ja väga energiatõhus madala energiatarbimisega seade prindib kiirelt ja kvaliteetselt.

• Ruumisäästlik disain
• 18 lk/min, esimese lehe väljastusaeg 7,8 sekundit
• Energiasäästlik
• Töötab vaikselt
• Kõik-ühes-kassett tagab hooldusvaba töö

Kompaktne ja ruumisäästlik
See lauale paigutamiseks mõeldud kiire, kompaktne ja soodne mustvalge laserprinter on ideaalne koduseks kasutamiseks ja väikestesse kontoritesse. Selle stiilse välimusega ruumisäästlik korpus hõlmab sissetõmmatavat paberisalve kaant ning seadme mõõtmed on vaid 364 × 249 × 198 mm (L × S × K).

Tootlikkus
Mudel i-SENSYS LBP6030B hakkab tööle kohe, kui seda vajate tänu Canoni kiire esimese prindi tehnoloogiale, mis tagab kiire ärkamise puhkerežiimist. Esimese väljatrüki väljastuskiirus on vaid 7,8 sekundit ja professionaalse laserprintimise kiirus 18 lk/min.

Silmatorkavalt hea laserkvaliteet
Automaatne kujutiseparandus ja lahutus kuni 2400 × 600 dpi tagavad terava ja selge teksti ning äärmiselt üksikasjaliku graafikaga dokumendid. Magnetsfääriline MS-tooner on välja töötatud spetsiaalselt selleks, et saavutada optimaalne tulemus ka sagedasel printimisel.

Tõhus ja vaikne
See energiasäästlik printer kasutab puhkerežiimis üksnes 0,8 vatti energiat. Mugavalt esiküljele paigutatud toitelüliti teeb seadme väljalülitamise käepäraseks ning aitab veelgi energiakulu vähendada. Tänu Canoni unikaalsele disainile on i-SENSYS LBP6030B enneolematult vaikne nii ooterežiimil kui ka töötamise ajal.

Kõik-ühes-kassett
Ringlussevõetav kõik-ühes-kassett tagab hooldusvaba töö ja ühtlaselt kvaliteetse tulemuse. Kompaktse toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid sisaldava kasseti vahetamiseks kulub vaid mõni sekund ning Canoni originaal-laserkassetiga on printer sama hästi kui uus.