NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6200d

Kahepoolselt printiv ja taskukohase hinnaga must-valge laserprinter Canon i-SENSYS LBP6200d sobib ideaalselt väikekontorisse või koju. Priner tarbib vähe energiat, on väga vaikne ning kõik-ühes-kassett tagab mugava ja hooldusvaba töö.


• Kompaktne disain
• 25 lehekülge minutis printiv suure jõudlusega laserprinter
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• Soojenemisajata - esimene väljatrükk 6 sekundiga
• Energiasäästlik
• Madal müratase
• "Kõik ühes" toonerikassett

Kompaktne ja ruumisäästlik disain
See kompaktne ja taskukohane laserprinter on disainitud mahtumaks kõikidele töölaudadele ning sobib ideaalselt personaalseks kasutamiseks kodus või väikses kontoris. Printeril suudab printida automaatselt kahepoolselt ning mahub muretult kõikjale.

Produktiivne töövool
See professionaalne laserprinter prindib kiirusega 25 lk/min must-valgelt. Tänu Canoni kiirele esmaväljastustehnoloogiale on printer sisselülitamisest töövalmis kõigest 10 sekundiga ja esimene trükis väljastatakse kõigest 6 sekundiga.

Automaatne kahepoolne trükkimine
Dokumentide kahepoolne printimine lisab teie töösse professionaalsust ning samal ajal hoiab kokku paberikuludelt.

Suurepärased lasertrükised
Tänu 2400 x 600 dpi'sele eraldusvõimele ja automaatsele kujutissilumis tehnoloogiale saavutab i-SENSYS LBP6200d selge ja terava teksti ning detailsed kujutised. Canoni toonereid kasutades saavutate kõige kvaliteetsemad trükised.

Energiasäästlik ja vaikne
See energiasäästlik printer kasutab ooterežiimis ainult 1,4W. Esiküljel asuva toitelüliti abil on printerit mugav välja lülitada ja energiakulusid veelgi vähendada. Tänu Canoni unikaalsele ventilaatorita disainile püsib i-SENSYS LBP6200d ooterežiimis müratuna ning töötamisel üllatavalt vaiksena, nii saate keskenduda täielikult tööle.

Kõik-ühes toonerikassett
Kõik-ühes ümbertöödeldav toonerikassett tagab hoolduse vaba töö ja pideva kõrgekvaliteetse väljastuse. Kasseti vahetus toimub kõigest mõne sekundiga.