NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6230dw

Võrguühenduse ja mobiilse ühendusega ning automaatse kahepoolse printimise ja mitmete energiat ja aega säästvate funktsioonidega ruumisäästlik Wi-Fi-ga mustvalge laserprinter, mis on täiuslik väikestele kontoritele ja kodukontoritele.

• Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilse ühendusega mustvalge laserprinter
• Nutiseadmetest printimine kasutades Canoni mobiilse printimise rakendust
• 25 lehekülge minutis printiv suure jõudlusega laserprinter
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• Soojenemisajata - esimene väljatrükk 6 sekundiga
• Energiasäästlik
• Üle võrgu kasutamine ja jagamine
• "Kõik ühes" toonerikassett

Ruumisäästlik Wi-Fi-ga mustvalge laserprinter
Tänu juhtmevabale, Etherneti ja mobiilsele ühenduvusele ning automaatsele kahepoolsele printimisele sobib see kiire, kompaktne ja energiatõhus mustvalge Wi-Fi-ga laserprinter täiuslikult väikestesse kontoritesse, mahtudes kenasti mis tahes suuruses lauale.

Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilse ühenduse valmidusega
Printige juhtmevabalt nagu soovite, kasutades seda Wi-Fi-, võrgu- ja mobiiliühenduse valmidusega seadet. Juhtmevaba võrguga ühendamine on lihtne – lihtsalt vajutage printeri Wi-Fi klahvi ja ongi kõik. Mobiilne printimine on samuti lihtne. Lihtsalt laadige alla Canoni tasuta mobiilse printimise rakendus ning nautige kiiret ja lihtsat printimist Apple'i iOS- või Android-seadmetest otse printerisse.

Kiire ja produktiivne jõudlus
Tähtaegadest kinnipidamine on lihtne tänu muljetavaldavale printimiskiirusele 25 lk/min ja Canoni kiire esimese prindi tehnoloogiale, mis tagab kiire ärkamise puhkerežiimist. See seade hakkab tööle kohe, kui seda vajate, kuna soojenemisaeg on vaid 10 sekundit alates sisselülitamisest ning esimese väljatrüki väljastuskiirus on kuni 6 sekundit.

Automaatne kahepoolne trükkimine
Dokumentide kahepoolne printimine lisab teie töösse professionaalsust ning samal ajal hoiab kokku paberikuludelt.

Suurepärased lasertrükised
Automaatse kujutiseparanduse ja kuni 1200 × 1200 punkt/tollise eraldusvõime abil saate nautida teravaimat ja selgeimat teksti ning äärmiselt üksikasjaliku graafikaga dokumente. Meie MS (magnetsfääriline) tooner saavutab optimaalsed tulemused igal printimiskorral.

Energiasäästlik ja vaikne
Tänu Canoni ettevalmistustehnoloogiale On-Demand pakub see printer oma klassi parimat energiatõhusust, kasutades puhkerežiimis vaid 0,9 vatti energiat ning soojenemisaeg on peaaegu olematu. Mugav eesmine toitelüliti muudab väljalülitamise lihtsaks, vähendades veelgi energiakulu ja mõju keskkonnale. Lisaks on sellel kohandatav automaatse väljalülituse režiim, mis lülitab printeri välja.
Printer töötab vaikselt nii ooterežiimis kui ka töötamise ajal, nii et printeri müra ei sega tööle keskendumist

Kõik-ühes toonerikassett
Kõik-ühes ümbertöödeldav toonerikassett tagab hoolduse vaba töö ja pideva kõrgekvaliteetse väljastuse. Kasseti vahetus toimub kõigest mõne sekundiga.