NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6300dn

Kompaktne must-valge laseprinter LBP6300dn on ideaalne printer väikekontoritesse või keskmise suurusega firmadesse. Seadmel on automaatne kahepoolne printimine ja sisseehitatud võrguliides.

• 30lk/min printimine must-valgelt
• Automaatne kahepoolne printimine
• Sisseehitatud võrguliides
• Esimene väljastus alla 6 sekundiga
• Kiire esmatrüki tehnoloogia
• Energiasäästlik ja müratu ooterežiim


Säästke aega
Selle aega säästva printeriga pole vaja oodata, tänu printeri 30lk/min väljastusele ja kiirele esmatrükile alla 6 sekundiga. Lisaks saate printida otse unerežiimist tänu printeri kiirele esmatrüki tehnoloogiale.

Energiasäästlik ja kokkuhoidlik
Automaatne kahepoolne printimine vähendab paberikulu märgatavalt ning selle Energy Star sertifikaadiga printeri madal energiakulu (kõigest 2,03 KWh/nädalas) aiatab teie kulusid veelgi vähendada.

Suurepärane laserprintimine
Canon'i arenenud kujutisetöötlustehnoloogia tagab puhta ning selge graafika ning terava musta teksti trükistel. Automaatne pildiparendus (AIR) ja kuni 2400 x 600 dpi'ne lahutusvõime toob trükistes välja ka kõige peenemad detailid.

Kompaktne ning lihtsasti kasutatav
Tänu i-SENSYS LBP6300dn kompaktsele disainile on seda võimalik muretult isegi kitsastesse kontoriruumidesse paigutada. Kuna printeri on ooterežiimis täiesti vaikne, saate alati täielikult tööle keskenduda.

Võrguliides
LBP6300dn integreeritud võrguliidese abil saad jagada kõiki selle printeri funktsioone üle kohtvõrgu. Kaugkasutajaliidese abil saavad administraatorid ja kasutajad üle kohtvõrgu printerit lihtsalt ning muretult kasutada.

Maksimaalne produktiivsus minimaalse segadusega
Baasvarustuses on seadmel 250-leheline paberikassett ja 50-leheline multifunktsionaalne söötja. Printeri on võimalik lisada 500-leheline lisakassett. Seadmel on kõik-ühes toonerikassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid.