NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6310dn

Võrguvalmidusega kompaktne monokroomne laserprinter, mis koos kahepoolse printimise võimalusega hoiab teid tootlikuna ja pakub jõudlust, mida dünaamilised väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted vajavad.

• Kompaktne 33 lk/min mustvalge laserprinter
• Automaatne kahepoolne printimine
• Võrguvalmidusega
• Kiire esimese väljatrüki väljastuskiirus
• Kiire esimese prindi tehnoloogia välistab seadme järel ootamise
• Lahutus kuni 2400 × 600 dpi
• Max 800-leheline paberimaht

Säästke aega ja suurendage tootlikkust
Mudel LBP6310dn on täiuslik tootlikkuse suurendamiseks väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete jaoks, kes prindivad suuri mahte. Laserprinter LBP6310dn prindib 33 lk/min mustvalgelt ja sellel on kiire esimese väljatrüki väljastuskiirus (kuni 6 sekundit), aidates meeskondadel kiiresti ja ilma aeganõudvate viivitusteta töötada.

Loodud heaks tööks
Vastupidav disain aitab tagada tähtsate töövoogude lõpetamise. Mudelil LBP6310dn on standardvarustuses 250-leheline kassett ja 50-leheline salv. Täiendav 500-leheline kassett, mis pakub 800-lehelist paberivaru, vähendab täitmisaega. Tänu kasutajasõbralikule ja ruumisäästlikule disainile sobib printer hästi kiiretesse kontorikeskkondadesse. Automaatse kahepoolse printimisega saate luua professionaalseid dokumente, säästes samal ajal ka aega ja raha.

Pidevalt suurepärased tulemused
Mudelil LBP6310dn on kuni 2400 x 600 dpi printimislahutus koos automaatse kujutisparandusega (AIR). See pakub väärtusliku eelist, printides selgeid ja täpseid suurepärase pildikvaliteediga dokumente kiiresti.

Võrguvalmidus lihtsaks ühendamiseks ja tööks
Mudelil LBP6310dn on sisseehitatud võrguliides. Selle tulemusena saab seda kiiresti ja lihtsalt oma võrguga ühendada, muutes printeri täiuslikuks väikestes ettevõtetes ja meeskondades jagamiseks. Kaugkasutajaliides laseb mudelit LBP6310dn eemalt jälgida ja hallata.

Lihtne ja taskukohane hooldus
Hooldusvaba kõik-ühes-kassett aitab teil saavutada pidevalt kõrge kvaliteediga paberiväljastuse. Kõik-ühes-kassetti, milles asuvad tooner ja kõik vajalikud osad, on võimalik mõne sekundiga vahetada. Ei mingit segadust ega muret hooldusega – ainult pidev kvaliteetne paberiväljastus. Saadaval on ka mahukam toonerikassett, mis võimaldab printida peaaegu kaks korda rohkem lehekülgi.

Energiasäästlik disain
Mudeliga LBP6310dn säästate energiat, ohverdamata seejuures jõudlust. Printeri TEC*-hinnang on ainult 1,9 kwh/w ning energiatarbe tase 9 vatti ooterežiimis ja 1 vatt puhkerežiimis, aidates teil vähendada oma süsiniku jalajälge, toetada keskkondlikke eesmärke ja vähendada ka käituskulusid. Automaatse väljalülitamise tööriist suurendab printeri energiatõhusust veelgi.

* TEC näitab toote tüüpilist elektritarbimist ühe nädala jooksul. Katsemetoodika on määratlenud Energy Star®:
http://www.eu-energystar.org