i-SENSYS LBP6670dn kasutatud

A4 mustvalge laserprinter

• 33 lk/min, esimese lehe väljastusaeg 6 sekundit
• 1200 x 1200 dpi printimislahutus
• 512 MB sisemälu
• Intuitiivne juhtpaneel
• PCL5e/6 ja valikuline Adobe® PostScripti tugi
• Gigabit Ethernet
• Energiasäästlik
• Kahepoolne printimine
• Toonerikassette on lihtne vahetada

Suurendage oma tootlikkust
Stiilne i-SENSYS LBP6670dn sobib suurepäraselt töökatesse töörühmadesse ja mahub kompaktsuse tõttu hästi kirjutuslauale. Kasutajate käeulatuses olev mustvalge laserprinter prindib profikvaliteediga dokumente kiirusega 33 lk minutis. Kuna esimese lehe väljastamiseks kulub vaid kuni 6 sekundit, ei ole dokumente vaja kaua oodata.

Kvaliteetne laserprintimine
Selge must tekst ja teravad pildid muudavad iga äridokumendi mõjuvamaks. Mudeli i-SENSYS LBP6670dn printimislahutus 1200 x 1200 dpi tagab kõikide printimistööde parima viimistluskvaliteedi. Standardvarustuses oleva 512 MB mäluga printer vastab võrguprinterile esitatavatele nõudmistele ning sobib ka suurte, paljude üksikasjade ja graafikutega dokumentide detailseks printimiseks.

Lihtne kasutada
Ka algajatele lihtsasti kasutatava printeri intuitiivne 5-realine LCD-ekraan teeb seadistamise ja menüüdes navigeerimise lihtsaks.

Sujuv ühendumine võrku
Printeriga i-SENSYS LBP6670dn on võrguprintimine kiire ja lihtne. Sellel on sisseehitatud Gigabit Etherneti ühendus, mis võimaldab printimistöid kiiresti teha, mõjutamata seejuures ülejäänud võrgu kiirust. Lisaks on sellel kaasaegne PCL5e/6 ja lisavarustuses Adobe® PostScripti printimisfunktsioon, mis aitavad printerit sujuvalt olemasolevasse printerivõrku sulandada.

Energia- ja rahasäästlik
Automaatne kahepoolne printimine aitab säästa paberit ja vähendada jäätmete hulka. Tänu mitmetele energiasäästlikele omadustele vähenevad jooksvad kulud. Printer i-SENSYS LBP6670dn on Energy Stari sertifikaadiga, tarbides puhkerežiimis vaid 1 W võimsust. Tüüpilise energiatarbega (TEC) 1,3 kWh on see üks oma klassi energiasäästlikumaid printereid.

Muretu hooldus
Printeril on toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid sisaldavate soodsate kõik-ühes-kassettide süsteem, mistõttu on hooldusele kuluv aeg minimaalne. Kasseti vahetamine toimub hõlpsalt ja sekeldusteta vaid sekundite jooksul. Ehtsate Canoni laserprinterikassettide kasutamisel on kvaliteetne tulemus kindlustatud.

Tooteid samast grupist…

i-SENSYS LBP214dw kasutatud

i-SENSYS LBP6670dn kasutatud

iRA400i kasutatud

iRA400i kasutatud