NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6680x

Ühendades MEAP-i uue põlvkonna laserprinteritega, seab printer i-SENSYS LBP6680x uued standardid nii jõudlusele, turvalisusele, keskkonnale kui ka lahenduste terviklikkusele.

• 33 lk/min, esimese lehe väljastusaeg 6 sekundit
• Automaatne kahepoolne printimine (A4/LTR/LGL)
• 1200 x 1200 dpi printimislahutus
• 768 MB sisemälu
• Intuitiivne juhtpaneel
• PCL5e/6 ja Adobe® PostScripti tugi
• Gigabit Ethernet
• Sisseehitatud MEAP
• IPSec- ja LAN IEEE 802.1x-ühilduv
• Otseprint USB-salvestusseadmelt

Järgmise põlvkonna mustvalge laserprinter

Uue põlvkonna tehnoloogia
Sisseehitatud MEAP-i ehk meie Java-põhise arenduskeskkonna abil saab vastavalt vajadusele luua rakendusi printeri i-SENSYS LBP6680x erinevatesse lahendustesse kaasamiseks. See võimaldab printeril ka sujuvalt uniFLOW-sse sobituda, hõlbustades nii oluliselt printimiskiiruse haldamist ja vähendades kulusid.

Ülikiire mustvalge laserprinter
Võrguvalmis i-SENSYS LBP6680x võimaldab töökatele meeskondadele suurimat võimalikku tootlikkust. Kuna seade on piisavalt kompaktne lauale paigutamiseks, on mustvalge laserprinter töötajatel mugavalt käeulatuses. See prindib profikvaliteediga dokumente vaikselt ja kiiresti – 33 lk/min. Kuna esimese lehe väljastamiseks kulub vaid kuni 6 sekundit, ei ole vaja dokumente oodates aega viita.

Kõrgekvaliteediline printimine
Professionaalne printimiskvaliteet on alati tagatud. Mudel i-SENSYS LBP6680x pakub 1200 x 1200 dpi printimislahutust, mistõttu on iga väljaprinditud dokument parima viimistluskvaliteediga. Printeril on standardvarustuses 768 MB mälu, millest piisab, et saada hakkama suurte ja keerukate dokumentide ja graafikaga ning tulla hästi toime võrguprinteri töökoormusega.

Lihtne kasutada
Printerit i-SENSYS LBP6680x on isegi algajatel lihtne kasutada. Intuitiivselt kasutatav 5-realine LCD-ekraan teeb seadme seadistamise ja selle menüüdes navigeerimise hõlpsaks.

Täielik ühendumine võrku
Seade i-SENSYS LBP6680x ühildub sujuvalt võrku, et olla kõikidele printimiseks saadaval. Sisseehitatud Gigabit Etherneti tõttu tuleb seade suurte töödega hõlpsasti toime, mõjutamata seejuures ülejäänud võrgu kiirust. Tänapäevaste printimisprotokollide PCL5e/6 ja Adobe® PostScripti tugi võimaldab täpset ühildamist teie ettevõtte vajadustega.

Andmeturve
Kaitske ja turvake oma infot samade kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste abil, mida on kasutatud meie imageRUNNER ADVANCE'i multifunktsionaalsete printerite puhul. Nende seas on IPSec- ja LAN IEEE 802.1x-ühilduvus. Valikuline turvaline postkastist printimine tagab, et salajased materjalid ei satu valedesse kätesse.

Otseprint USB-salvestusseadmelt
Printeriga i-SENSYS LBP6680x saate printida otse igalt USB-mäluseadmelt. Selgel ekraanil saab valida kõiki toetatavaid failitüüpe – Tiff, JPEG, PDF ja XPS – ning dokumente kiiresti printida.