NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP6780x

Canoni esmaklassiline mustvalge A4 laserprinter pakub kiiret 40 lk/min paberiväljastust. Võrguvalmiduse, MEAP-toe ja jõulise disainiga sobib see sujuvalt kiiretele kontoritele ja meeskondadele.

• 40 lk/min mustvalge professionaalne laserprintimine
• Lahutus kuni 1200 × 1200 dpi
• Kiire esimese prindi tehnoloogia välistab seadme järel ootamise
• 8,6-sekundiline esimese väljatrüki väljastuskiirus
• Sisseehitatud MEAP
• Kuni 1600-leheline paberimaht
• Automaatne kahepoolne printimine
• Võrguvalmidusega

Mitmekülgsem ja lihtsam ühendada

Sisse on ehitatud Java-põhine platvorm MEAP rakenduste arendamiseks, seega saab mudelit LBP6780x ühendada erinevate lahendustega, nagu uniFLOW, mis lihtsustab printimiskiiruse haldamist, vähendades ka kulusid.

Täielik meeskonna printimislahendus

Canoni juhtiv mustvalge laserseade pakub kiiret 40 lk/min paberiväljastust, olles täiuslik kiirete kontorite ja meeskondade jaoks, kes vajavad tootlikku ja suure jõudlusega tugevat printerit.

Pidevalt suurepärased tulemused

Professionaalne printimiskvaliteet on alati tagatud. Printimislahutus on kuni 1200 x 1200 dpi ning printeril on standardina 768 MB mälu, et toetada kompleksset võrguprintimist. Sisseehitatud Gigabit Etherneti ühenduvus pakub juhtmevaba võrguühendust, tehes printimisressursside jagamise ja nõudlike töövoogudega toimetuleku lihtsaks. Mudel LBP6780x toetab ka valdkonnastandardset printimisprotokolli PCL5e/6 ja Adobe® PostScript printimist.

Suurendage oma tootlikkust

Mudel LBP6780x pakub kiiret esimese väljatrüki väljastuskiirust (ainult 8,6 sekundit) ja kiiret ärkamist puhkerežiimist, seega ei pea te oma dokumente kaua ootama.

Suur paberivaru

Mudelil LBP6780x on standardvarustuses 500-leheline kassett ja 100-leheline salv ning neid saab konfigureerida nii, et paberivaru on kokku 1600 lehte.

Lihtne kasutada

Viierealine vedelkristallekraan ja aegasäästev funktsioon failide USB-mäluseadmelt printimiseks muudavad printeriga töötamise lihtsaks. Canoni kõik-ühes-kassetti, mis sisaldab toonerit ja kõiki vajalikke osi, saab vahetada sekunditega ning mahukam toonerikassett prindib üle kahe korra tavalisest paberimahust rohkem, et saavutada pidev toodang.

Automaatne kahepoolne printimine

Mudel LBP6780x prindib professionaalse välimusega dokumentide saamiseks automaatselt dokumendi kahele poolele, säästes paberit ja vähendades üldkulusid.

Teie kaitsmine

Kaitske oma andmeid samade täiustatud funktsioonidega, mis on saadaval meie imageRUNNER ADVANCE multifunktsionaalsetes printerites. Nende seas on IPSec- ja LAN IEEE 802.1x-ühilduvus. Valikuline turvaline postkastist printimine tagab, et salajased materjalid ei satu valedesse kätesse.

Energiasäästlik disain

Mudel LBP6780x vähendab mõju keskkonnale tänu oma klassi juhtivale tüüpilisele energiatarbele (Typical Energy Consumption, TEC), aidates teil toetada keskkondlikke ja jätkusuutlikke eesmärke ning vähendades kulusid.