NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP7018C

Canoni kõige väiksem ja soodsam värviline laserprinter. See lihtsalt kasutatav värvilaserprinter pakub kompromissitut kvaliteeti ja parimat energiatõhusust.

• Ruumisäästlik disain
• Laserprintimine: 4 lk/min värviliselt ja 16 lk/min ühevärviliselt
• Kiire esimese väljatrüki tehnoloogia
• Energiasäästlik
• 2400 x 600 dpi printimislahutus
• Toonerikassette on lihtne vahetada


Stiilne ja ruumisäästlik disain
i-SENSYS LBP7010C kompaktsus ja vaikne töö teevad sellest ideaalse lauaprinteri väikekontoris või kodukontoris kasutamiseks. See väike, hõlpsasti kasutatav ja soodne printer sobib väga kvaliteedinõudlike tööde printimiseks.

Kiire printimine
Tänu Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogiale toimub esimese lehekülje printimine väga kiiresti. Printimiskiirus on 16 ühevärvilist lehte või 4 värvilist lehte minutis, kusjuures esimese ühevärvilise lehe printimiseks kulub vaid 13,6 sekundit – algne viivitus on väga väike.

Suurepärane väljatrükk – nii mustvalge kui ka värviline
Kvaliteetsed väljatrükid avaldavad muljet. Printimislahutusega 2400 x 600 dpi on detailid selged, tekst terav ja sujuvad tooniüleminekud silmaga nähtavad. Canoni võimas pilditöötlustehnoloogia ja uuenduslik S-Toner annavad suurepärase lõpptulemuse.

Väike energiakulu aitab kulusid vähendada
i-SENSYS LBP7010C energiatõhusus säästab raha, aitab püsikulusid kontrolli all hoida ning vähendab teie ökoloogilist jalajälge. Kuna Canon on pühendunud võimalikult keskkonnasäästlike toodete pakkumisele, on ka sellel värvilisel laserprinteril Energy Star sertifikaat. Selle printeri tavapärane energiatarve (TEC) on ainult 0,5 kWh ja puhkerežiimis on võimsus vaid 1,1 vatti, mis teeb sellest ühe kõige ökonoomsema printeri vastavas tootekategoorias.

Lihtne seadistada ja kasutada
Selle printeri seadistamine ja kasutamine on äärmiselt lihtne. Toonerikassette on lihtne vahetada ning tänu erilistele müravähendusabinõudele on teie töökeskkond vaikne ja meeldiv, et saaksite oma tegevusele keskenduda. Võite olla kindel, et kasutajasõbralik Canon CAPT printeridraiver säästab aega ja annab silmapaistva lõpptulemuse.