NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP7200Cdn

See võrgukaardiga kompaktne värviline laserprinter on ideaalne väikestele töörühmadele, kes vajavad kiiret, professionaalset väljastus ning automaatse kahepoolset väljastust.

• Kompaktne värviline laserprinter
• 20 lk/min värviliselt ja must-valgelt
• Printimise lahutusvõime 9600 x 600 dpi
• Väga lühike esimese lehe väljastus
• Automaatne kahepoolne printimine
• Võrgukaardiga printer ning kaugkasutajaliides
• Kõik-ühes toonerikassetid

Muljetavaldavad värvitrükised
Lõika värvilisest väljastusest kasu selle kompaktse ja võimsa laserprinteri abil. LPB7200Cdn trükib professionaalse kvaliteediga dokumente kuni A4 formaadis. Parandatud 9600 x 600 dpi lahutusvõime tagab erksa graafika ja terava teksti kõigil su dokumentidel.

Kiire ja suure jõudlusega printer
Võimas prindikiirus 20 lk/min nii värviliselt kui must-valgelt ja esimese lehe väljastamine kõigest 15 sekundiga tagab, et sa ei pea printeri järel ootama. Kiire esimese trükise väljastamine tagab, et ka unerežiimist printimisel ei pea te seadme järel ootama.

Automaatne kahepoolne printimine
Naudi mugavat automaatset kahepoolset printimist ja hoia kokku oma paberikulusid. Niimoodi paberit kokku hoides säästad ka loodust. Lisaks näevad kahepoolsed dokumendid professionaalsemad välja. Soovi korral saate printerile lisada ka 250-lehelise lisakasseti.

Sisseehitatud võrgukaart
Sisseehitatud võrgukaart võimaldab printerit kohtvõrgus jagada. Sisseehitatud kaugkasutajaliides võimaldab kasutajatel ja administraatoritel hallata ja vaadata printeri seisundit üle tavalise veebibrauseri.


Ökonoomne, vaikne ja lihtne kasutada
Ökonoomne printer tarbib unerežiimis kõigest 7,5 W võimsust. Energy Star sertifikaadiga printeri TEC-i (tüüpiline elektritarbimine) järgi tarbib see printer kõigest 2,19 KWh/nädalas. See printer on ooterežiimis ülivaikne ning seega saate töötada ilma, et printeri tekitatav müra teid häiriks. Kasutuslihtsust suurendab printeri draiveri olekuaken, mis annab teada toonerite otsalõppemisest.

Mugavad "Kõik-ühes" toonerikassetid
Raha säästvad "Kõik-ühes" värvilised toonerikassetid kindlustavad püsiva värvilise väljastuse. Värvi otsa lõppedes vaheta lihtsalt vastava värvi toonerikassett, mis sisaldab kvaliteetset S toonerit, trumlit ja puhastusüksust ning printer on justkui uhiuus. Seade ei vaja seega mingit muud hooldust.