NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn ühendab maksimaalse tootlikkuse ning suurepärase energiasäästlikkuse ning on ideaalne valik värviliseks laserprinteriks töökasse kontorisse.

• Värviline ja must-valge laserprintimine kiirusega 20 lk/min
• 9600 x 600 dpine lahutusvõime
• 768 MB standardmälu
• intuitiivne juhtpaneel
• PCL5c/6 ja valikuline Adobe® PostScript tugi
• Gigabit Ethernet võrguühendus
• Energiasäästlik
• Lihtne toonerikasseti vahetus


Suure jõudlusega värviline laserprinter
Suurendage töögruppide tootlikust selle stiilse värvilise laserprinteriga. See printer on piisavalt kompaktne, et mahtuda teie lauale, see pakub mugavust printida professionaalse kvaliteediga trükised otse käeulatusest. Trükikiirus 20 lk/min värviliselt ja must-valgelt ja Canoni kiire esmaväljastuse tehnoloogia tagab lühikese ooteaja dokumentide printimisel.

Professionaalne prindikvaliteet
Kõrge kvaliteediga väljastuseks on i-SENSYS LBP7660Cdn'l 9600 x 600 dpine lahutusvõime, mida on täiustatud automaatse kujutise parendusega ideaalseks viimistluseks igal trükisel. Printeril on standardina kaasas 768 MB mälu, mis võimaldab sellel hakkama saada suurte, keerukate dokumentide ja graafikaga ning vastata võrguprintimise nõudmistele.

Lihtne kasutada
See värviline laserprinter on isegi algajatele lihtne kasutada. Intuitiivse 5-realise LCD-ekraaniga on lihtne seadistada ja liikuda seadme erinevate sätete vahel.

Paindlikud ühendused
i-SENSYS LBP7660Cdn ühendub muretult teie töövõrku tänu turustandard PCL5c/6 ja valikulisele Adobe® PostScript printerikeelte toele ning sisseehitatud Gigabit Ethernet ühendusega talub see suuri töökoormusi ja tagab optimaalse võrgujõudluse.

Raha ja energiat säästev
i-SENSYS LBP7660Cdn ülima energiasäästlikkusega saate kuludelt igalt poolt kokku hoida ja samal ajal vähendada oma mõju keskkonnale. Energy Star vastavalt, tarbib see unerežiimis ainult 1,0 W energiat. Printeri madal tüüpilise energiatarbe (TEC) number 0,9 kWh teeb sellest oma klassi kõige energiaefektiivsema seadme. Automaatse kahepoolse printimisega vähendate paberikulu ning säästate raha ja keskkonda.

Lihtne hooldada
Säästlik kõik-ühes värvikassett sisaldab toonrit, trumlit ja puhastusosi ning on peaaegu hooldusvaba. Kassetti saab kergesti vahetada vaid mõne sekundiga ilma segadusi jätmata. Autentset Canoni laserkassetti kasutades võite veendude, et teie printer on nagu uus.