NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP7680Cx

Ühendades MEAP-i Canoni uue põlvkonna laserprinteritega, seab printer i-SENSYS LBP7680Cx uued standardid nii jõudlusele, turvalisusele, keskkonnale kui ka lahenduste terviklikkusele. Järgmise põlvkonna värviline laserprinter.

• 20 lk/min värviline ja ühevärviline laserprintimine
• 9600 x 600 dpi printimislahutus
• 768 MB standardmälu
• intuitiivne juhtpaneel
• PCL5c/6 ja Adobe® PostScript-tugi
• Gigabit Ethernet
• Sisseehitatud MEAP
• IPSec ja LAN IEEE 802.1x-ühilduv
• Otseprint USB-salvestusseadmelt


Uue põlvkonna tehnoloogia
Meie Java-põhine rakenduste arendamise platvorm MEAP on esmakordselt Canoni laserprinterisse sisseehitatud ja see lubab teil luua lahendustaotlusi otse printeris. See võimaldab printeril i-SENSYS LBP7680Cx sujuvalt uniFLOW-sse sobituda ja väljaprintide haldamist palju kergemaks muuta, vähendades samas ka kulusid.

Suure jõudlusega värviline laserprinter
Maksimeerige oma töökate meeskondade tootlikkust selle stiilse, värvilise ja kahepoolse printimise võimalusega laserprinteri abil. Olles piisavalt kompaktne, et mahtuda töölauale, annab see kasutajatele printeri lähedusmugavuse ning prindib professionaalse kvaliteediga, vaikselt ja suure 20 lk/min kiirusega nii värvilisi kui ka mustvalgeid dokumente. Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogia (Quick First-Print) tähendab ka seda, et dokumentide väljaprinti ei pea kaua ootama.

Professionaalne prindikvaliteet
Kõrgekvaliteedilise prindi tagab printeri i-SENSYS LBP7680Cx 9600 x 600 dpi printimislahutus, mis on täiustatud iga väljaprinti täiuslikkuseni viimistleva automaatse kujutisparandusega. Printeril on 768 MB standardmälu, mis on piisavalt võimas, et saada hakkama suurte, keerukate dokumentide ja graafika ning niisamuti võrgus printimise väljakutsetega.

Lihtne kasutada
Seda värvilist laserprinterit on isegi algajatel lihtne kasutada. Intuitiivselt kasutatav 5-realine vedelkristallekraan teeb seadme seadistamise ja erinevate sätete vahel liikumise lihtsaks.

Mitmekülgne ühenduvus
Printer i-SENSYS LBP7680Cx sobitub sujuvalt teie ettevõtte tegevustega, sest on toetatud tööstusstandardiga PCL5c/6 ja Adobe® PostScripti printimisega. Sisseehitatud Gigabit Etherneti ühendusega varustatuna tuleb see toime suure töökoormusega, tagades parima võrgujõudluse.

Täiustatud turvalisus
Kaitske ja turvake oma infot samade täiustatud funktsioonide abil, mida on kasutatud meie imageRUNNER ADVANCE'i multifunktsionaalsete printerite puhul, sh IPSec ja IEEE 802.1x-ühilduvus. Vajadusel turvaline e-posti printimine kaitseb delikaatset infot ja tagab, et konfidentsiaalne materjal jääb õigetesse kätesse.

Otseprint USB-salvestusseadmelt
i-SENSYS LBP7680Cx on Canoni esimene laserprinter, millega saab printida otse ükskõik milliselt USB-salvestusmeediumilt. Seade toetab Tiff-, JPEG-, PDF- ja XPS-faile ning selge ekraani tõttu on kasutajatel sobivat faili kerge valida ja kiiresti printida.