NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP7750Cdn

i-SENSYS LBP7750Cdn on vastupidav ning võimas värviline laserprinter, mis trükib kiirusega 30lk/min värviliselt ja must-valgelt ning mille lai valik lisaseadmeid ja võrguühilduvus teevad sellest väga paindliku seadme.

• 30 lk/min värviliselt ja must-valgelt
• Printimise lahutusvõime 9600 x 600 dpi
• Väga lühike 10,4 sekundiline esimese lehe väljastus
• Automaatne kahepoolne printimine
• Võrgukaardiga printer ning kaugkasutajaliides
• PCL5c/6 ja lisaseadmetega PostScript printerikeeled
• Energiasäästlik


Säästa aega
Tänu 30 lk/min prindikiirusele ning kiirele esmatrüki tehnoloogiale ei pea te tähtsate dokumentide printimisel ootama ning esimene trükis väljastatakse juba 10,4 sekundiga. Tänu automaatsele kahepoolsele printimisele hoiate aega veelgi rohkem kokku.

Kõrgtasemeline värvikvaliteet
Canon'i arenenud värvilise kujutisetöötlus tehnoloogia tagab tõetruud värvid ja terava musta teksti trükistel. Automaatne pildiparendus (AIR) ja kuni 9600 x 600 dpi'ne lahutusvõime, ning S-tooneri abil saate luua löövaid ja professionaalseid trükiseid.

Kärbi kulusid ja säästa energiat
Hoia paberikulud madalana kasutades automaatset kahepoolset printimist. See energiasäästlik multifunktsionaal tarbib unerežiimis vaid 1,7W ning sellele on omistatud üldtunnustatud Energy Star sertifikaat. Kvaliteetsete Canon'i toonerite ja suuremahulise musta tooneri abil säästate kuludelt veelgi.

Täielik ühendatavus
Tänu PCL5c/6 toele ja lisakeeltena PostScript Level 3 emulatsioonile ja PDF-otseprintile on see printer kohe ühilduv kohtvõrku. Lisaseade NB-W2 WiFi-võrgukaart tagab turvalise ning mugava juhtmevaba alternatiivi.

Maksimaalne tootlikus ja minimaalne hooldus
i-SENSYS LBP7750Cdn on oma vastupidava ehituse ja kuni 850-lehelise paberimahuga ideaalne printer kõrgemahuliseks printimisvajaduseks. Canon'i kõik-ühes toonerikassett tagab muretu kasutuse ning kõrge tootlikuse.

Lihtne kasutajaliides
Lihtsasti kasutatav tagantvalgustatud 5-realine LCD-ekraan koos selgete menüüde ja juhistega tagab muretu ja arusaadava kasutuse.

Kohtvõrgu turvalisus ja funktsionaalsus
Väiksed töögrupid saavad jagada seadme funktsionaalsust tänu Remote User kasutajaliidesele. Kasutajad ja administraatorid saavad vaadelda ja hallata seadme olekut üle kohtvõrgu. Osakonna ID-haldus ja SNMPv3 kaitsevad tähtsaid seadistusi ning väldivad loata ligipääsu seadme funktsioonidele. Vajadusel on võimalik kasutada krüptitud ja turvalist printimist, et vältida tundlike dokumentide sattumist valedesse kätesse.