NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS LBP7780Cx

Canoni esmaklassiline A4 laserprinter pridib kuni 32 lk/min nii värviliselt kui ka mustvalgelt. Järgmise põlvkonna MEAP-tehnoloogia teeb sellest mitmekülgse täienduse kiiretele ettevõtetele, kellel on vaja palju printida.

• 32 lk/min värviline ja mustvalge professionaalne laserprintimine
• Ekvivalentne printimislahutus kuni 9600 × 600 dpi
• Kiire esimese prindi tehnoloogia välistab seadme järel ootamise
• 10,4-sekundiline kiire esimene väljatrükk
• Sisseehitatud MEAP
• 1100-leheline maht
• Automaatne kahepoolne printimine
• Võrguvalmidusega

Väga tõhusad ja turvalised ettevõtte töövood

Sisse on ehitatud Java-põhine platvorm MEAP rakenduste arendamiseks, seega saab mudelit LBP7780Cx ühendada erinevate lahendustega – nt uniFLOW, mis lihtsustab printimiskiiruse haldamist ja vähendab ka kulusid.

Väga kiire värviprinter

Säästke selle väga kiire laserprinteriga aega – see prindib 32 lk/min (A4) nii värviliselt kui ka mustvalgelt ja esimese väljatrüki väljastuskiirus on 10,4 sekundit. Täiuslik kiiretele ettevõtetele. Kiire ärkamine puhkerežiimist tähendab, et dokumentide järgi ei pea kaua ootama. Oma minimalistliku disaini tõttu sobib see hästi igasse kontorisse.

Suurepärase kvaliteediga tulemused

Saavutage täiuslik viimistlus tänu tipptasemel 9600 x 600 dpi printimislahutusele ja automaatsele kujutisparandusele (AIR). See muudab tekti ja graafika veelgi sujuvamaks

Teie kaitsmine

Kaitske oma andmeid samade täiustatud funktsioonidega, mis on saadaval meie imageRUNNER ADVANCE multifunktsionaalsetes printerites. Nende seas on IPSec- ja LAN IEEE 802.1x-ühilduvus. Valikuline turvaline postkastist printimine ei lase konfidentsiaalsel materjalil valedesse kätesse sattuda.

Ajasäästlik

Viierealine vedelkristallekraan teeb printeri lihtsasti kasutatavaks. Standardvarustuses on 500-leheline kassett ja 100-leheline salv. 500-leheline lisakassett pakub 1100-lehelist paberivaru, et tulla toime ka kõige suuremate töömahtudega. Canoni kõik-ühes-kassetti, milles asuvad tooner ja kõik vajalikud osad, on võimalik mõne sekundiga vahetada. Suurema tootlikkusega must toonerikassett vähendab seisakuid toonerite vahetamisel veelgi.

Automaatne kahepoolne printimine

Mudel LBP7780Cx prindib professionaalse välimusega dokumentide saamiseks automaatselt dokumendi kahele poolele, säästes paberit ja vähendades üldkulusid.

Täielik ühendumine võrku

Sisseehitatud Gigabit Etherneti ühenduvus ja juhtmevaba võrguühendus teevad printimisressursside jagamise lihtsaks ja tulevad toime ka nõudlike töövoogudega. Mudel LBP7780Cx toetab ka valdkonnapõhist printimisprotokolli PCL5e/6 ja Adobe® PostScript printimist.

Otseprint mäluseadmelt

Mudel LBP7780Cx prindib USB-mäluseadmelt Tiff-, JPEG-, PDF- ja XPS-vormingus faile.

Energiasäästlik disain

Mudel LBP7780Cx vähendab mõju keskkonnale tänu oma klassi juhtivale tüüpilisele energiatarbele (Typical Energy Consumption, TEC), aidates teil toetada keskkondlikke ja jätkusuutlikke eesmärke ning vähendades kulusid.