NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF231

Kiire, tõhus ja kompaktne kolm-ühes mustvalge laserseade, millega saab mugavalt printida, kopeerida ja skannida. Kasutamine on lihtne tänu kallutatavale juhtpaneelile ning sellel olevale LCD-ekraanile.

• Kompaktne mustvalge multifunktsionaalne laserprinter: prindib, kopeerib ja skannib
• Kasutajasõbralik kallutatav paneel
• LCD-ekraan opereerimise lihtsustamiseks
• Kiire esimene väljatrükk (6 sek)
• Printimis- ja kopeerimiskiirus 23 lk/min
• 9600 x 9600 punkt/tolline värviline skaneerimine

Ruumisäästlik kolm-ühes seade
See stiilne, kompaktne ja ülikiire multifunktsionaalne mustvalge laserprinter ühendab ühes ruumisäästlikus seadmes printimis-, kopeerimis- ja skannimisfunktsioone. Professionaalse printimiskvaliteedi ja lihtsa kasutamise tõttu on see täiuslik töölaualahendus väikestele kontoritele või kodukontoritele.

Kiire printimine ja kopeerimine
Dokumente ei pea kaua ootama tänu kiirele A4 mustvalgele laserprintimise ja -kopeerimise kiirusele (23 lk/min) ning kiirele esimesele väljatrükile pärast puhkerežiimist väljumist.

Ärikvaliteediga tulemused
Kuni 1200 x 1200 punkt/tollise printimiskvaliteet tagab professionaalsed ning terava ja selge teksti ning sujuvate piltidega väljatrükid ja koopiad. Täiustatud värviline skaneerimine (kuni 9600 x 9600 punkt/tolli) jäädvustab kõik detailid.

Kiire ja lihtne kasutamine
Kiirel ja lihtsasti kasutataval mudelil i-SENSYS MF231 on mitmekülgne kallutatav 5-realine vedelkristallekraan, mis näitab kogu vajalikku teavet. Paneeli saab seadistada vertikaalselt või pealmine külg ülespoole. Tõhusaid skaneerimise ja kopeerimise töövooge on lihtne seadistada, kasutades kiireid ühepuuteklahve – seega on skaneeritud dokumente lihtne failidesse saata või kopeerida mitu pilti ühele lehele.


Kõik-ühes-kassett
Hõlpsasti ringlussevõetav kõik-ühes kassett ühendab endas toonerit, trumlit ning puhastusseadmeid, et vähendada hooldust, suurendada usaldusväärsust ja vähendada kulutarvikuid.