NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF232w

See Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilse ühendusega mustvalge kolm-ühes laserseade hõlmab juhtmevaba printimise, kopeerimise ja skannimise funktsioone. See on kompaktne, kiire, lihtsasti kasutatav ja energiatõhus ning sellel on kallutatav juhtpaneel, ühepuuteklahvid.

• Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilse ühendusega mustvalge kolm-ühes laserseade: kopeerimine, printimine, skaneerimine
• Kasutajasõbralik kallutatav paneel
• Ühepuuteklahvid kiiremaks skannimiseks ja kopeerimiseks
• Kiire esimene väljatrükk (6 sek)
• Printimis- ja kopeerimiskiirus 23 lk/min
• 9600 x 9600 punkt/tolline värviline skaneerimine
• Võrguskaneerimine
• Tahvelarvuti ja nutitelefoni valmidusega
• Juhtmevaba ja üle võrgu kasutamine ja jagamine
• ECO rapordid võimaldavad silma peal hoida tarbimisinfol
• Kõik-ühes salved

Produktiivne ja võrguvalmidusega kõik-ühes seade väikestele kontoritele
See stiilne ja hästi ühendatav ülikiire kõik-ühes mustvalge laserseade pakub ühes kompaktses ja ruumisäästlikus seadmes printimise, kopeerimise ja skannimise funktsioone. Wi-Fi, Etherneti ja mobiilse ühendusega on funktsioone lihtne jagada ning professionaalse prindikvaliteedi ja lihtsa puutetundliku kasutamise tõttu on see täiuslik töölaualahendus väikestele kontoritele.

Wi-Fi-ühendus juhtmevabaks jagamiseks
Võimalus ühendada juhtmevabalt kasutades Wi-Fi-, võrgu- või nutitelefoniühendust. Sisseehitatud Apple AirPrint™-i ja Google Cloud Print rakendus , et printida dokumente otse iPhone'ist või iPadist ja teistest ühilduvatest Androidi seadmetest. Canoni tasuta mobiilse printimise rakendus prindib juhtmevabalt ka teie Apple'i iOS või Android 4 seadmetest

Kiire printimine ja kopeerimine
Dokumente ei pea kaua ootama tänu kiirele A4 mustvalgele laserprintimise ja -kopeerimise kiirusele (23 lk/min) ning kiirele esimesele väljatrükile pärast puhkerežiimist väljumist.

Ärikvaliteediga tulemused
Kuni 1200 x 1200 punkt/tollise printimiskvaliteedi ja Canoni EF-tooneri kombinatsioon saavutab professionaalsed terava ja selge teksti ning sujuvate piltidega väljatrükid ja koopiad. Täiustatud värviline skaneerimine (kuni 9600 x 9600 punkt/tolli) jäädvustab kõik detailid. Skaneeritud dokumendid saab saata mis tahes arvutisse, kasutades kasutajasõbralikku võrguskannimist.

Kiire ja lihtne kasutamine
Kiirel ja lihtsasti kasutataval mudelil i-SENSYS MF232w on mitmekülgne kallutatav 5-realine vedelkristallekraan, mis näitab kogu vajalikku teavet. Paneeli saab seadistada vertikaalselt või pealmine külg ülespoole. Tõhusaid skaneerimise ja kopeerimise töövooge on lihtne seadistada, kasutades kiireid ühepuuteklahve – seega on skaneeritud dokumente lihtne failidesse saata või kopeerida mitu pilti ühele lehele.


Kõik-ühes-kassett
Hõlpsasti ringlussevõetav kõik-ühes kassett ühendab endas toonerit, trumlit ning puhastusseadmeid, et vähendada hooldust, suurendada usaldusväärsust ja vähendada kulutarvikuid.