NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF237w

See Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilse ühendusega mustvalge neli-ühes laserseade hõlmab juhtmevaba printimise, kopeerimise, faksimise ja skannimise funktsioone. i-SENSYS MF237w on kiire, lihtsasti kasutatav ja energiatõhus ning sellel on kallutatav juhtpaneel, ühepuuteklahvid ja automaatne dokumendisöötur. Tänu oma kompaktsele korpusele on see täiuslik multifunktsionaalne printer väiksemasse kontorisse.

• Wi-Fi, võrguühenduse ja mobiilse ühendusega mustvalge neli-ühes laserseade: kopeerimine, printimine, skaneerimine ja faksimine
• Juhi printerit eemal olles kasutades Remote User Interface (RUI) liidest
• Kasutajasõbralik kallutatav paneel
• Ühepuuteklahvid kiiremaks skannimiseks ja kopeerimiseks
• Kiire esimene väljatrükk (6 sek)
• Printimis- ja kopeerimiskiirus 23 lk/min
• 9600 x 9600 punkt/tolline värviline skaneerimine
• Kõik-ühes paberisalv
• Tahvelarvuti ja nutitelefoni valmidusega
• Juhtmevaba ja üle võrgu printimine
• ECO raportdid võimaldavad jälgida tarbimisinfot ja võimaldavad ökonoomsemat kasutamist.
• Super G3 FAX


Produktiivne ja võrguvalmidusega kõik-ühes seade väikestele kontoritele
See stiilne ja hästi ühendatav ülikiire kõik-ühes mustvalge laserseade pakub printimise, kopeerimise, skannimise ja faksimise funktsioone ühes kompaktses ja ruumisäästlikus seadmes. Wi-Fi, Etherneti ja mobiilse ühendusega on funktsioone lihtne jagada ning professionaalse prindikvaliteedi ja lihtsa kasutamise tõttu on see täiuslik töölaualahendus väikestele kontoritele.

Wi-Fi-ühendus juhtmevabaks jagamiseks
Võimalus ühendada juhtmevabalt kasutades Wi-Fi-, võrgu- või nutitelefoniühendust. Sisseehitatud Apple AirPrint™-i ja Google Cloud Print™ koos Mopria printimistoega tuvastab automaatselt printeri, et printida dokumente otse iPhone'ist või iPadist ja Mopriaga ühilduvatest Androidi seadmetest. Canoni tasuta mobiilse printimise rakendus prindib juhtmevabalt ka teie Apple'i iOS või Android 4 seadmetest

Kiire printimine ja kopeerimine
Dokumente ei pea kaua ootama tänu kiirele A4 mustvalgele laserprintimise ja -kopeerimise kiirusele (23 lk/min) ning kiirele esimesele väljatrükile pärast puhkerežiimist väljumist. Mitme lehe skannimine ja kopeerimine on lihtne tänu 250-lehelisele paberikassetile ja sisseehitatud 35-lehelisele automaatsele dokumendisööturile.

Ärikvaliteediga tulemused
Kuni 1200 x 1200 punkt/tollise printimiskvaliteedi ja Canoni EF-tooneri kombinatsioon saavutab professionaalsed terava ja selge teksti ning sujuvate piltidega väljatrükid ja koopiad. Täiustatud värviline skaneerimine (kuni 9600 x 9600 punkt/tolli) jäädvustab kõik detailid. Skaneeritud dokumendid saab saata mis tahes arvutisse, kasutades kasutajasõbralikku võrguskannimist.

Kiire ja lihtne kasutamine
Kiirel ja lihtsasti kasutataval mudelil i-SENSYS MF237w on mitmekülgne puutetundlik vedelkristallekraan, mis näitab kogu vajalikku teavet. Paneeli saab seadistada vertikaalselt või pealmine külg ülespoole. Tõhusaid skaneerimise ja kopeerimise töövooge on lihtne seadistada, kasutades kiireid ühepuuteklahve – seega on skaneeritud dokumente lihtne failidesse saata või kopeerida mitu pilti ühele lehele.

Energiasäästlik
Tänu Canoni ettevalmistustehnoloogiale On-Demand on soojenemisaeg peaaegu olematu. Selle seadme tüüpiline energiatarve (TEC) on oma klassi madalaim – seade tarbib puhkerežiimis vaid 1,2 vatti.


Kõik-ühes-kassett
Hõlpsasti ringlussevõetav kõik-ühes kassett ühendab endas toonerit, trumlit ning puhastusseadmeid, et vähendada hooldust, suurendada usaldusväärsust ja vähendada kulutarvikuid.