NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF3240

See täiuslik, lihtsalt kasutatav kompaktne multifunktsionaalne seade täidab nii laserprinteri, -faksi, -koopiamasina ja värviskanneri funktsioone. Lisaseadmete hulgas oleva võrguühenduse abil saad oma kontori produktiivsust veelgi tõsta.

• Taskukohane multifunktsionaalne laserseade: fax, printer, koopiamasin, värviskanner
• Esimese koopia väljastusaeg vähem kui 11 sekundit
• 20lk/min kiirus, lahutusvõime 1200 x 600 dpi
• Super G3 fax
• Värviskanner
• Kõik-ühes toonerikassett
• Lisaseadmete hulgas võrgukaart

Kompaktne ja täiuslik kommunikatsioonikeskus
Taskukohane MF3240 toob otse su töölauale ühte kompaktsesse seadmesse ehitatuna laserprintimise, -kopeerimise, faksimise ja värviskaneerimise. Hoia kokku kulusid kontoritehnikale kasutades üht kompaktset seadet, mis teeb ära 4 seadme töö.

Kiire esimene print, et su aega säästa
Alusta printimist koheselt ja säästa aega. Seadealustab tööd koheselt kui teda vajad. Koostöös Canoni CAPT printerikeele ja kiire pakkimistehnoloogiaga (Hi-SCoA) suudab MF3240 printida/kopeerida esimese lehekülje vähem kui 11 sekundiga.

Professionaalne laserprintimine, kiire väljastus
Parendatud lahutusvõime 1200x600 dpi-d tagab professionaalse viimistluse teksti ja graafika trükkimisel. Trükkimiskiirus on 20lk/min. MF3240 tagab nii suure kiiruse kui ka professionaalse kvaliteedi ja sa ei pea kompromisse tegema kummagi arvelt.

Suure jõudlusega muretu faksimine
Super G3 faks saadab fakse kiirusega 3 sekundit lehekülje kohta. 256 lehekülge mahutav faksimälu on piisav juhtudeks kui faksi vastuvõtmise ajal peaks seadmes otsa lõppema tooner või paber. Ülikõrge kvaliteediga (UHG) tehnoloogia tagab, et ideaalselt on näha detailid ka dokumentidel, mis sisaldavad nii teksti, fotosid kui ka diagramme ja graafikat.

Mugav värviskaneerimine
Skaneeri värviliselt dokumente ja fotosid otse pilditöötlustarkvarase, e-mailile või PDF failiks. Paberdokumente saab ka konverteerida elektroonilisteks dokumentideks kasutades selleks tekstituvastus (OCR) tarkvara. USB 2.0 liides kindlustab selle, et ühendus printeri ja arvuti vahel oleks ülikiire.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus.

Produktiivne võrguühenduvus
Lisavarustusena saadaolev AXIS1650 prindiserver võimaldab lihtsat võrguprintimist, -faksimist, -skaneerimist. Prindiserveri ülesseadmine ja kasutamine on lihtne ja kiire, ning ei nõua suuri muudatusi teil juba olemasolevas arvutivõrgus.