NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4018

See taskukohase hinnaga, kompaktne ja lihtsalt kasutatav multifunktsionaal on sobiv kodus või väikekontoris kasutamiseks. Maksimaalse produktiivsuse jaoks on seadmel kõrge prindikvaliteet ja ülilühike esimese lehe väljastamisaeg.

• Taskukohase hinnaga ja kompaktne laser-multifunktsionaal: printer, paljundusmasin ja värviskanner
• Esimese lehe väljastamisaeg kõigest 9 sekundit
• Trükikiirus 20 lk/min
• Printimise eraldusvõime 1200x600 dpi
• Kõik-ühes toonerikassett

Rohkem produktiivsust kompaktsemas korpuses
See kompaktne laserseade pakub täielikku printimis-, paljundamis- ja skannimislahendust. Lihtsa stiilse disainiga MF4018 toob teie töölauale professionaalse jõudluse.

Ei mingit ootamist
Esimene koopia väljastatakse juba 9 sekundiga ning säästetakse seega teie aega ja kiirendatakse töövoogu. Pärast seadme sisselülitamist saate kohe alustada printimise või paljundamisega. Unerežiimist käivitamisel puudub printeril soojenemisaeg. Seega ei pea te printida või paljundada soovides seadme järel ootama.

Energiasäästlik
Canoni nõudmisel-kinnitamise tehnoloogia, mis teeb võimalikuks kiire esimese lehe väljastamise aitab hoida ka seadme voolutarvet väiksena. See kombineerituna spetsiaalse tooneriga võimaldab 75% väiksemat voolutarvet kui tavalistel trumliga toonerit kinnitavatel seadmetel.

Suur kiirus, kõrge kvaliteediga laserväljastus
MF4018 prindib ja paljundab kiirusega 20 lk/min. Eraldusvõime 1200 x 600dpi tagab professionaalse kvaliteediga teksti ja graafika trükkimise. Saate kasu nii suurest kiirusest ilma kvaliteedis mingeid kompromisse tegemata.

Mitmekülgne värviskannimine
MF4018 võimaldab skannida värvidokumente ja fotosid otse arvutisse, e-posti aadressile või tuvastatud tekstiga PDF-dokumendiks. Suur eraldusvõime 9600x9600 dpi (parandatud) tagab optimaalsed tulemused. MF Toolbox võimaldab paberdokumente digiteerida lihtsalt ja mugavalt.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Tulemuseks on pidev, professionaalse kvaliteediga trükkimine.

Edasiarendatud paberikäsitsemine
250-leheline paberikassett paberikassett, käsisööt ning suure mahutavusega väljastuslus teevad koostööd paindlikuks paberikäsitsemiseks.

Produktiivne võrguühenduvus
Lisavarustusena saadaolev AXIS1650 prindiserver võimaldab lihtsat võrguprintimist, -faksimist, -skaneerimist. Prindiserveri ülesseadmine ja kasutamine on lihtne ja kiire, ning ei nõua suuri muudatusi teil juba olemasolevas arvutivõrgus.