NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4120

Taskukohase hinnaga kahepoolset trükki võimaldav multifunktsionaalne seade, mis suudab printida, kopeerida ja värviliselt skaneerida.

• Kompaktne laserprinter, koopiamasin ja skanner
• Esimene lehe trükkimiseks kulub kõigest 9,6 sekundit
• 20lk/min, 1200 x 600 dpi
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• "Kõik-ühes" toonerikassett

Rohkem produktiivsust väiksemas seadmes
Ühte kompaktsesse seadmesse on mahutatud võimas laserprinter, koopiamasin ja värviskanner. Stiilset i-SENSYS MF4120 on mugav kasutada ja lihtne talle kontoris koht leida. Seade pakub minimaalse investeeringu eest maksimaalse hulga võimalusi.

Kiire esimene print
Hetkest mil vajutad arvutis print nupule kuni hetkeni, mil paber väljub printerist kulub kõigest 9,6 sekundit. Selline kiirus on saavutatud tänu Canoni unikaalsele "Nõudmisel-kinnitamise" tehnoloogiale, UFRII LT suure kiirusega printerikeelele ja kvaliteetsele EF toonerile.

Suur kiirus, kõrge kvaliteediga laserväljastus
MF4120 printimis- ja kopeerimiskiirus on 20lk/min. 1200 x 600 dpi lahutusvõime tagab professionaalse kvaliteediga lasertrüki. Lõika kasu kiirest printimisest ilma kompromissideta kvaliteedi arvelt.

Automaatne kahepoolne printimine
Hoia kokku kulutusi paberile, trükkides kahepoolselt. Niimoodi saad professionaalsed dokumendid säästes samaaegselt raha.

Kõik-ühes toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" toonerikassett, mis sisaldab kõiki kuluvamaid printeri osasid ja su multifunktsionaalne seade on justkui uus. Kasseti vahetamiseks kulub kõigest mõned sekundid ja selle vahetamiseks ei pea olema spetsialist.

Mitmekülgne värviskanner
Skaneeri oma värvidokumente ja fotosid otse PC programmidesse, e-mailile või PDF faili. Konverteeri paberdokumendid digitaalseks kasutades MF Toolbox tarkvara. Tekstituvastusfunktsioon võimaldab lihtsat otsingut digitaliseeritut dokumentide seast. USB2.0 liides kiirendab skaneerimist, saates pildi skannerist arvutisse lühima ajaga.

Lisavarustuses võrguühendus
Lisavarustuses olev AXIS1650 printserver võimaldab MF4120 ühendada kohalikku arvutivõrku. Üle võrgu on võimalik nii printimine, arvutist faksimine kui ka värviskaneerimine. AXIS1650 on kerge üles seade ja kasutada. i-SENSYS on nii Windows kui ka MacOS ühilduv.