NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4270

See kompaktne võrgukaardiga kõik-ühes seade on mõeldud väikekontoritele, kes soovivad saada kasu kvaliteetsest laserprintimisest, -faksimisest, -paljundamisest ja värviskannimisest. Professionaalse viimistluse annab dokumentidele automaatse kahepoolse trükkimise võimalus.

• Printer, faks, paljundusmasin, värviskanner
• Sisseehitatud võrguliides
• Faksimodem Super G3
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• Soojendusaeg puudub unerežiimist ärkamisel
• Esimene koopia vähem kui 9 sekundiga
• 20 lk/min, prindi eraldusvõime kuni 1200 x 600 dpi
• 35-leheline automaatne dokumendisöötur

Ruumisäästlik produktiivsus
See stiilne multifunktsionaal on ideaalne lahendus väikestesse kontoritesse, kus soovitakse produktiivsust suurendada ning samal ajal ruumi kokku hoida. Kasu loovad professionaalse printimis-, paljundamis-, faksimis- ja värviskannimisfunktsioonid.

Lihtne kohtvõrku ühendamine
Sisseehitatud võrgukaart võimaldab printida ja arvutist fakse saata kõigist kohtvõrgu arvutitest. Kaugkasutajaliides lubab kasutajatele seadme olekut vaadata ning prinditöid monitoorida kasutades tavalist veebibrauserit. Lisaks sellele saab brauserist ka MF4270 administreerimis-sätteid juhtida.

Kiire, kvaliteetne faks
Faksimodem Super G3 saadab ühe lehekülje kõigest 3 sekundiga ning hoiab seega kokku telefoniarvetelt. 256-leheküljeline faksimälu tagab, et vastuvõetud faksid ei kaoks ka siis, kui otsa lõpeb paber või tooner. Raha säästmiseks on võimalik dokumendid ka enne saatmist seadme mällu skannida.

Meie UHQ-pildindustehnoloogia tagab, et kõik detailid on dokumente saates selged ning saate julgelt saata ka diagramme, fotosid ja peenikest kirja sisaldavaid dokumente.

Säästa loodust
Automaatne kahepoolne printimine võimaldab trükkida professionaalse välimusega dokumente ja brošüüre ning hoida kokku paberikulu arvelt.


Kiirendage oma töövoogu. Praktiliselt soojenemisajata MF4270 väljastab esimese koopia vähem kui 9 sekundiga ning te ei pea enam seadme järel ootama. See voolusäästlik seade tarbib unerežiimis kõigest 3 W võimsust.

Suur kiirus, kvaliteetne väljastus
Printige ja paljundage suuremahulisi dokumente kiiresti tänu kiirele trükikiirusele 20 lk/min. Eraldusvõime 1200 x 600 dpi tagab kõrge kvaliteedi, selge teksti ning terava graafika.

35-lehe automaatne dokumendisöötur
Kopeerige, faksige ja skannige mitu lehekülge korraga kasutades 35 lehte mahutavat automaatset dokumendisööturit. 250 lehte mahutav paberialus ja multisööturi alus võimaldavad paindlikku paberihaldust.

Mitmekülgne värviskannimine
Kasutajasõbralik tarkvara MF Toolbox võimaldab kiiret ligipääsu erinevatele skannimisfunktsioonidele, mille hulgas ka PDF-iks ja e-posti aadressile skannimine. Koostöös tekstituvastustarkvaraga on lihtne paberdokumendid digikujule teisendada.

Kõik-ühes toonerikassett
Kõik-ühes toonerikassett vähendab hooldusvajadust ning tagab püsiva kvaliteetse väljastuse. Lihtsalt vahetage kompaktne kassett, mis sisaldab nii toonerit, trumlit kui ka puhastussõlme ning printer on jälle kui uus.