NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4660PL

See võrgukaardiga, multifunktsionaalne laserseade prindib, paljundab, ja skaneerib. Professionaalsusele aitab sisseehitatud duplekssõlm, mis võimaldab hoida kokku raha ja anda oma dokumentidele professionaalne välimus, kasutades kahepoolset trükki.

• Laserprinter, koopiamasin ja värviskanner
• Sisseehitatud kahepoolse trüki sõlm
• Sisseehitatud võrgukaart
• PCL5e/6 prindikeeled
• Esimene koopia 8,5 sekundiga
• Trükikiirus 20lk/min, 1200 x 600 dpi

Kompaktne ja täiuslik
i-SENSYS MF4660PL on kompaktne ja stiilne kommunikatsioonikeskus, mis pakub produktiivseid ja professionaalsed skaneerimis-, printimis-, faksimis- ja paljundamisfunktsioone.

Automaatne kahepoolne printimine
Hoia kokku kulutusi paberile, trükkides kahepoolselt. Niimoodi saad professionaalsed dokumendid säästes samaaegselt raha.

Sisseehitatud võrgukaart
Tänu sisemisele võrgukaardile saavad seadmesse printida kõik töögrupi arvutid. Kaugkasutajaliides võimaldab kasutajatel monitoorida masina olekut ja prinditöid otse veebibrauseri aknast.

PCL5e/6 prindikeeled
PCL5e/6 prindikeeled võimaldavad seadme installida ilma vaevata juba olemasolevasse PCL prindikeskkond. UFR II LT prindikeel aga võimaldab kõrge kiirusega töötlust ja viimistlemist.

Turvalisus ja kulude kontrolli all hoidmine
MF4660PL võimaldab jälgida trükkimiskulusid ning kaitsta soovimatu vaatamise eest aadressiraamatut. Samuti on seadmel võimalus hallata ligipääsu kasutaja ID või osakonna ID järgi.

Kiire esimene print
Hetkest mil vajutad arvutis print nupule kuni hetkeni, mil paber väljub printerist kulub kõigest 9,6 sekundit. Selline kiirus on saavutatud tänu Canoni unikaalsele "Nõudmisel-kinnitamise" tehnoloogiale ja kvaliteetsele EF toonerile.

Suur kiirus, kõrge kvaliteediga laserväljastus
MF4690PL printimis- ja kopeerimiskiirus on 20lk/min. 1200 x 600 dpi lahutusvõime tagab professionaalse kvaliteediga lasertrüki. Lõika kasu kiirest printimisest ilma kompromissideta kvaliteedi arvelt.

35-lehe automaatne dokumendisöötja
Kopeeri ja skaneeri mitmeleheküljelisi dokumente kasutades automaatset dokumendisöötjat. Enam ei pea sa aega raiskama jagades pikki dokumente osadeks ja neid lehthaaval töödeldes.

Mitmekülgne värviskaneerimine
Skaneeri dokumente otse personaalarvutisse ja e-maili programmi või PDF failiks. Muunda paberdokumendid digitaalseks kasutades MF Toolbox tarkvara. Tekstituvastustarkvara abil on võimalik luua täiuslik digiteerimislahendus.

Kõik-ühes toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" toonerikassett, mis sisaldab kõiki kuluvamaid printeri osasid ja su multifunktsionaalne seade on justkui uus. Kasseti vahetamiseks kulub kõigest mõned sekundid ja selle vahetamiseks ei pea olema spetsialist.