NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4730

Kompaktne mustvalge printer-skanner-koopiamasin. Stiilse ja kasutajasõbraliku disaini, kallutatava paneeli ja puuteklahvidega seade sobib ideaalselt kodus ja väikekontoris kasutamiseks.

• Kompaktne mustvalge multifunktsionaalne laserprinter: prindib, kopeerib ja skannib
• Kasutajasõbralik kallutatav paneel
• Ühepuuteklahvid kiiremaks skannimiseks ja kopeerimiseks
• 35-leheline automaatsöötur
• Oma klassi parim energiatõhusus
• Stiilne ja kompaktne disain
• Vaikne režiim
• Kiire esimene väljatrükk

Täiustatud multifunktsionaalsus

See mustvalge kõik-ühes-laserseade on professionaalne ja kvaliteetne printer-skanner-koopiamasin, mida on lihtne kasutada kas kodus või väikekontoris.

Kiire printimine ja kopeerimine

Tänu mustvalge laserprintimise ja kopeerimise kiirusele 23 lk/min ei pea seadmest väljatulevate dokumentide järgi ootama. Täiustatud lahutus 1200 x 600 dpi tagab professionaalse välimusega dokumendid, millel on selged üksikasjad, sealhulgas terav tekst ja ühtlased kujutised.

Tootlikkuse tõstja

Seadmel MF4730, mis on isegi algajale lihtne kasutada, on mitmekülgne kallutatav ekraan, mida saate oma tööviisi järgi sättida. Töölaual kasutades saab paneeli seada vertikaalseks, või kui teile meeldib töötada seadme kohal püsti seistes, siis suunaga ülespoole. Suur vedelkristallekraan näitab teile vajalikku teavet silmapilkselt.

Mugav kasutus

Tõhususe suurendamiseks on skannimise ja kopeerimise töövoogu lihtne seadistada, kasutades selleks ühepuuteklahve, et saata skannid failidesse või säästa paberit, kopeerides mitu kujutist ühele leheküljele.

Ajasäästlik

Töötage tõhusamalt ja kulutage vähem aega seadme järgi ootamisele tänu 35-lehelisele automaatsele dokumendisööturile (ADF).

Oma klassi parim energiatõhusus

Seadmega MF4730 säästate energiat ja raha ilma jõudluses kaotamata. Tüüpiline elektritarve (TEC) on oma klassi üks madalamaid – seade tarbib puhkerežiimis vaid 1,4 W, vähendades oma keskkonnamõju.

Stiilne ja kompaktne

Stiilse ja moodsa välimusega MF4730 sobib igasse kontorikeskkonda. Seade võtab tänu stiilsele ja kompaktsele disainile töölaual vähe ruumi ja mahub praktiliselt kõikjale.

Vaikne režiim

Selleks, et mis tahes kiires keskkonnas vaiksemalt töötada, tekitab vaikne režiim printimisel vähem müra ja te saate segamatult tööle keskenduda.

Kiire esimene väljatrükk

Dokumentide järel ei pea ootama, kuna Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogia tagab, et seade prindib puhkerežiimist väljudes kiiresti.

Kõik-ühes-kassett

Kõik-ühes-kassett tagab hooldustöödeta kasutuse ja suurendab usaldusväärsust. Asendage Canoni laserprinteri originaalkassette (sisaldavad toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid) vaid sekunditega ja teie multifunktsionaalne seade on sama hästi kui uus. Kassetid vähendavad kulutarvikuid ja neid saab hõlpsalt ringlusse võtta.